Με μεγάλη συμμετοχή Μαρουσιωτών ξεκίνησε η 42η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου

Ξεκίνησε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, με μεγάλη συμμετοχή Μαρουσιωτών το τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Το πρόγραμμα των επομένων δύο ημερών έχει ως ακολούθως:

  • Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023 από τις 14:00 έως τις 19:30
  • Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 από τις 09:00 έως τις 13:30

Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213-20.31.940.  

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλεί όλους τους Μαρουσιώτες να ανταποκριθούν στη μεγάλη ανάγκη για τη στήριξη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και δηλώνει: «Αφιερώνουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας και προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής. Συμβάλλουμε έτσι να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας, που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Η απάντηση του Δημάρχου για τις σχολικές καθαρίστριες

Απάντησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου   σχετικά με τις σχολικές...

Στη Μύκονο η Μαρίνα Σταυράκη και οι φωτογραφίες με Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Μαρίνα Σταυράκη και...

Το Μαρούσι χτίζει τη «μηχανή» της νέας σεζόν: Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και το ευρωπαϊκό όραμα

Το κλειστό του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να ζήσει ξανά...

Μαρούσι:Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1 έως 30 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ενημερώνει τα μέλη του ότι...

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img