Μαρουσιώτικα
Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοπόρωση στο Μαρούσι
Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών, διεξήχθησαν, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοπόρωση και δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε δεκάδες συμπολίτες που προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.
Στο χαιρετισμό της η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Πατούλη, σημείωσε ότι είναι τιμή για το Δήμο μας να είναι συνδιοργανωτής σε δράσεις που συμβάλλουν στην πρόληψη και στη διατήρηση της υγείας, συγχαίροντας για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μέμη Τσεκούρα και τον Ορθοπεδικό κ. Ιωάννη Χιώτη, που ήταν και οι ομιλητές της εκδήλωσης.
Ο κ. Ιωάννης Χιώτης μίλησε για τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση και η κα Μέμη Τσεκούρα ανέπτυξε το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα.
Οι παριστάμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ομιλητές και να θέσουν τα ερωτήματα τους στον Ορθοπεδικό κ. Χιώτη.

