Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Γιώργος Πατούλης τίμησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό

Στην τιμητική εκδήλωση του αθλητικού συλλόγου Στίβου “Girls Team Galanopoulou” που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) και τη βράβευση ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού με διεθνή παρουσία, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, τιμώντας τον κορυφαίο προπονητή Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν, επίσης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νέων Ανδρών Τέο Λοράντο, η πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου Μαρία Πολύζου, ο Παραολυμπιονίκης παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Κωστάκης.

«Άνθρωποι όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε μία ολόκληρη εποχή αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τους νέους μας και αποτελεί χρέος μας να τους αναγνωρίζουμε και να τους τιμούμε για την προσφορά τους» ανέφερε ο κ. Πατούλης, κατά τη βράβευση του διεθνούς φήμης τεχνικούσυγχαίροντας, παράλληλα, και όλους τους υπόλοιπους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

«Για εμάς τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης πρέπει να αποτελεί διαρκή στόχο μας να προσφέρουμε ερεθίσματα και υγιή πρότυπα στη νεολαία μας. Οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενσωματώνει στο σύγχρονο τρόπο ζωής την αξία του αθλητισμού, καλλιεργεί την αθλητική παιδεία και αποκρούει φαινόμενα αντιαθλητικά. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Πολιτείας, κοινωνίας, τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητικής οικογένειας είναι επιβεβλημένη» επισήμανε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος Χριστίνα Γαλανοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν, επίσης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ οι νεαροί αθλητές τιμήθηκαν από την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, για την εθελοντική προσφορά τους μέσω της αθλητικής δραστηριοποίησής τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, ο οποίος βράβευσε τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νέων Ανδρών Τέο Λοράντο.

Παρόντες την εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Λίγες μέρες μένουν για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και η πόλη του Αμαρουσίου ζει σε προεκλογικούς ρυθμούς, όχι μόνο για την εκλογή του...