Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
13.8 C
Marousi

Ολοκληρώθηκε αντιπλημμυρική παρέμβαση σε τμήμα της οδού Φραγκοκκλησιάς

Ολοκληρώθηκαν τα έργα επέκτασης αγωγού όμβριων υδάτων, επί της οδού Φραγκοκκλησιάς στο τμήμα μεταξύ Αιγιαλείας και Γρανικού στην πολεοδομική ενότητα του Παραδείσου, που αποσκοπούν στην απορροή και την αποφυγή λιμναζόντων υδάτων.

Μετά το πέρας των έργων πραγματοποιήθηκαν και εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Φραγκοκκλησιάς στο τμήμα από την οδό Γρανικού έως την Αμαρουσίου – Χαλανδρίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σημειώνει: «Τα αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη μας υλοποιούνται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας. Είναι έργα απαραίτητα για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και αφορούν σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου.

Στόχος είναι, αυτή η διοικητική πενταετία να χαρακτηριστεί ως η πενταετία των μεγάλων και μικρότερων έργων υποδομών, που βελτιώνουν καθοριστικά την ποιότητα ζωής στην πόλη μας».

Ολοκληρώθηκε αντιπλημμυρική παρέμβαση σε τμήμα της οδού Φραγκοκκλησιάς

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

Μαρούσι:Eορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού

Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού περιλαμβάνει...

Μαρούσι:Πτώση δέντρων-καταστράφηκαν αυτοκίνητα(+φωτός)

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Μαρούσι,...

Μαρούσι:Οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο!

Μια μικρή οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο στο Μαρούσι την Τρίτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img