Ολοκληρώθηκε το έργο διάνοιξης τμήματος της οδού Τυμφρηστού στην περιοχή του Στουντίου Άλφα

«Ένα ακόμη δύσκολο έργο ολοκληρώθηκε για το Μαρούσι μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε τμήμα της οδού Τυμφρηστού και στο πλαίσιο του έργου διάνοιξης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θ. Αμπατζόγλου: «Ένα ακόμη δύσκολο έργο ολοκληρώθηκε για το Μαρούσι μας. Το έργο διάνοιξης τμήματος της οδού Τυμφρηστού που περιελάμβανε τη διαπλάτυνση του δρόμου, κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων και πεζοδρομίου και φυσικά ασφαλτόστρωση, ολοκληρώθηκε αποτελώντας μία ανάσα για την περιοχή του Στουντίου Αλφα. Ομοίως προχωρούμε εντατικά με 168 διανοίξεις οδών και σχετικές διαμορφώσεις πολεοδομικών ενοτήτων προκειμένου πολλές γειτονιές του Αμαρουσίου να απεγκλωβιστούν από το καθεστώς ομηρίας δεκαετιών. Το Μαρούσι καθημερινά αναπτύσσεται με σύγχρονους όρους, μεταμορφώνεται και πάει όλο και πιο Ψηλά!».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

Mαρούσι:Κλειστοί οι Δημοτικοί χώροι (Πολιτιστικοί Αθλητικοί ΚΑΠΗ κ.α.) την Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά τις 14:00, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστοί, θα παραμείνουν οι ακόλουθοι Δημοτικοί Χώροι και Υπηρεσίες, την Τετάρτη 1η Απριλίου,...

Μαρούσι: Χειροπέδες στη μητέρα 4χρονου κοριτσιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Μόνη της να περιπλανιέται στο Μαρούσι εντοπίστηκε μία 4χρονη,...

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img