fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Λευτέρης Μαγιάκης – Στη θέση του η Κατερίνα Ψάλτη

Ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, Λευτέρης Μαγιάκης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η δήλωση παραίτησης:

Κύριε Δήμαρχε, Κε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Σας ενημερώνω ότι την Τετάρτη 18-5-2022 θα υποβάλω στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτηση μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η παραίτηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των προεκλογικών δημόσιων δεσμεύσεων της παράταξης μας και καθυστέρησε να υλοποιηθεί για μερικούς μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ

Τους συμπολίτες/σσες   που επί 12 χρόνια μας τίμησαν στις εκλογές με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν την εκπροσώπηση τους στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Τα μέλη των παρατάξεων ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ και ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ για την αγωνιστική τους παρουσία, για όσο διάστημα συμπορευτήκαμε, στο έργο, στις δράσεις και στις εκλογικές μάχες που δώσαμε.

Τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου και των τοπικών συλλογικών φορέων για την εποικοδομητική τους συμμετοχή στις διαβουλεύσεις και τις εκδηλώσεις των δύο παραπάνω παράταξεων.

Τους κ.κ. Δημάρχους, Προέδρους Δημοτικού Συμβουλίου  και όλους/ες τους συναδέλφους/ συναδέλφισσες όλων των παρατάξεων, διαχρονικά, για την ειλικρινή συνεργασία που είχαμε σε θέματα για τα οποία είχαμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα της πόλης,  καθώς και για την ψήφο τους με την οποία με τίμησαν για την εκλογή μου σε θεσμικά όργανα του Δήμου και στα συνδικαλιστικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.

Τους εργαζόμενους και εργαζόμενες του Δήμου και ιδιαίτερα αυτούς του γραφείου υποστήριξης δημοτικού συμβουλίου για την πολύτιμη συνδρομή  τους στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

Τη μερίδα του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, που πρόβαλλε τις θέσεις μας.

 

Στην εικοσαετή και πλέον παρουσία μου στις αυτοδιοικητικές υποθέσεις της πόλης υπερασπίστηκα αγωνιστικά και με συνέπεια, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, τις αρχές, τις αξίες και τις προγραμματικές θέσεις των παρατάξεων στις οποίες συμμετείχα, είτε ως απλό μέλος είτε ως επικεφαλής.

Παρά τις πολιτικές διαφορές και τις έντονες διαφωνίες με τις κατά καιρούς διοικήσεις του Δήμου προσπάθησα να αποφύγω την οξύτητα, την πόλωση, τις μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και κυρίως τις προσωπικές επιθέσεις που θεωρώ ότι δεν ωφελούν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης αλλά και γενικότερα την αξιοπιστία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Τη θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο θα αναλάβει η καθόλα άξια κα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΨΑΛΤΗ στην οποία  εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της ως δημοτικής συμβούλου και ως επικεφαλής της παράταξης.

Σε ότι με αφορά παραμένω ενεργός ως απλό μέλος της παράταξης με παρουσία στα αυτοδιοικητικά και στους κοινωνικούς αγώνες της πόλης και του λαού μας.

 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΜΑΓΙΑΚΗΣ

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γυναίκα στο Μαρούσι όταν ξαφνικά της επιτέθηκε άνδρας ο οποίος την οδήγησε σε ένα σημείο όπου και την εγκλώβισε για να...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η εργαζόμενη στο Δήμο Αμαρουσίου, Χρυσίτα Ναυπλιώτου, συμμετείχε στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης, σε μια περίοδο περίεργη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις σήκωσε την ελληνική σημαία...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λεωφορείο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά προσέκρουσε χθες σε στέγαστρο στάσης στο Μαρούσι. Το ατύχημα έλαβε χώρα στη λεωφόρο Κηφισίας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πρόκειται για 50χρονο άστεγο – Αναγνωρίστηκε από τρεις γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του «δράκου» του Αμαρουσίου, ενός...