fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Λευτέρης Μαγιάκης – Στη θέση του η Κατερίνα Ψάλτη

Ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, Λευτέρης Μαγιάκης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η δήλωση παραίτησης:

Κύριε Δήμαρχε, Κε Πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Σας ενημερώνω ότι την Τετάρτη 18-5-2022 θα υποβάλω στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτηση μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η παραίτηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των προεκλογικών δημόσιων δεσμεύσεων της παράταξης μας και καθυστέρησε να υλοποιηθεί για μερικούς μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ

Τους συμπολίτες/σσες   που επί 12 χρόνια μας τίμησαν στις εκλογές με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν την εκπροσώπηση τους στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Τα μέλη των παρατάξεων ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ και ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ για την αγωνιστική τους παρουσία, για όσο διάστημα συμπορευτήκαμε, στο έργο, στις δράσεις και στις εκλογικές μάχες που δώσαμε.

Τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου και των τοπικών συλλογικών φορέων για την εποικοδομητική τους συμμετοχή στις διαβουλεύσεις και τις εκδηλώσεις των δύο παραπάνω παράταξεων.

Τους κ.κ. Δημάρχους, Προέδρους Δημοτικού Συμβουλίου  και όλους/ες τους συναδέλφους/ συναδέλφισσες όλων των παρατάξεων, διαχρονικά, για την ειλικρινή συνεργασία που είχαμε σε θέματα για τα οποία είχαμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα της πόλης,  καθώς και για την ψήφο τους με την οποία με τίμησαν για την εκλογή μου σε θεσμικά όργανα του Δήμου και στα συνδικαλιστικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.

Τους εργαζόμενους και εργαζόμενες του Δήμου και ιδιαίτερα αυτούς του γραφείου υποστήριξης δημοτικού συμβουλίου για την πολύτιμη συνδρομή  τους στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

Τη μερίδα του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, που πρόβαλλε τις θέσεις μας.

 

Στην εικοσαετή και πλέον παρουσία μου στις αυτοδιοικητικές υποθέσεις της πόλης υπερασπίστηκα αγωνιστικά και με συνέπεια, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, τις αρχές, τις αξίες και τις προγραμματικές θέσεις των παρατάξεων στις οποίες συμμετείχα, είτε ως απλό μέλος είτε ως επικεφαλής.

Παρά τις πολιτικές διαφορές και τις έντονες διαφωνίες με τις κατά καιρούς διοικήσεις του Δήμου προσπάθησα να αποφύγω την οξύτητα, την πόλωση, τις μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και κυρίως τις προσωπικές επιθέσεις που θεωρώ ότι δεν ωφελούν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης αλλά και γενικότερα την αξιοπιστία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Τη θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο θα αναλάβει η καθόλα άξια κα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΨΑΛΤΗ στην οποία  εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της ως δημοτικής συμβούλου και ως επικεφαλής της παράταξης.

Σε ότι με αφορά παραμένω ενεργός ως απλό μέλος της παράταξης με παρουσία στα αυτοδιοικητικά και στους κοινωνικούς αγώνες της πόλης και του λαού μας.

 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΜΑΓΙΑΚΗΣ

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 24, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
37°C αίθριος καιρός
κυρ07/24 δευ07/25 τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28
αίθριος καιρός
36/29°C
αίθριος καιρός
36/27°C
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
36/26°C
αίθριος καιρός
35/25°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου...