fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στη γιορτή του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος

Στην γιορτή του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου μαζί με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη, τον Γραμματέα και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τα μέλη και εκατοντάδες φίλους του Συλλόγου και λάτρεις της λαϊκής παραδοσιακής μουσικής.

Το παρών ακόμη έδωσαν  η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Βλάχος, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου και Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γώγου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Ζήκος και Σπύρος Μπόγδανος.

Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος

Υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, και με τη συμμετοχή της Μαρουσιώτικης «Φαμίλια Γαλάνη» και της φιλικής συμμετοχής του ταλαντούχου μίμου Χρήστου Τσικνιά, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία χαρούμενη καλοκαιρινή βραδιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου βράβευσε τιμής ένεκεν την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ανδρομάχη Τσουκαλά για το κοινωνικό της έργο καθώς και την αείμνηστη ταμία του συλλόγου Ζήνια Καραβουσάνου (τον έπαινο παρέλαβε η οικογένεια της αποθανούσας).

Στη συνέχεια σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην εκδήλωση-θεσμό που διοργανώνει ο Σύλλογος για την περιοχή και για όλο το Μαρούσι και στη διαρκή συνεργασία του Δήμου με την τοπική κοινωνία. Ο Δήμαρχος επιπλέον σημείωσε τα δύο μεγάλα έργα που αφορούν στο Ρέμα Σαπφούς – αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και που σύντομα θα δημοπρατηθεί –  και στην οδό Σωρού, βασικό άξονα της πόλης και υπερτοπικής χρήσης,  για την οποία δρομολογείται η ανάπλασή της. Τέλος αναφέρθηκε στις άμεσες εργασίες για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ (με τη μέθοδο του μπαλονιού)  στο Ζεκάκειο Σχολείο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Σμυρνής καλωσόρισε όλους όσοι παρευρέθησαν και έκανε μικρή αναφορά στο Σύλλογο (που η ιδέα δημιουργίας του αναπτύχθηκε από το 2008, έχοντας αρωγούς από την αρχή το Δήμο και την ενορία του Αγίου Ελευθερίου)

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κώτου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Αθανάσιος Νησιώτης σε σύντομο καλωσόρισμα αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του συλλόγου και στη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να βελτιώνεται η καθημερινότητα των κατοίκων.

Χαιρετισμό απεύθυνε και η Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος» Ανδρομάχη Τσουκαλά.

 

Στη γιορτή παραβρέθηκαν ακόμη:

Ο Σύμβουλος Δημάρχου Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων Νικόλαος Τακτικός.

Η Μαρουσιώτισσα Ντέπη Μπιλιλή.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ψαλιδίου Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλείδου και τα μέλη

Η Πρόεδρος του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ Μαριάννα Ζερβάκη και τα μέλη

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Κωνστ/των Αμαρουσίου Αντώνης Θεοδωρακόπουλος και τα μέλη

Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Βάλια Χριστακοπούλου και τα μέλη

Το μέλος ΔΣ του Συλλόγου Αθμονέων  Σπύρος Κουτσούκος

Η Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου Παρασκευή Βανδώρου

 

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Χρήστος Μπελεγράτης

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Ηλίας Ζορμπαλάς

 

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 24, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
37°C αίθριος καιρός
κυρ07/24 δευ07/25 τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28
αίθριος καιρός
37/29°C
αίθριος καιρός
36/27°C
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
36/26°C
αίθριος καιρός
35/25°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου...