Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2025
30.9 C
Marousi

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε 371 παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Εθελοντές οδοντίατροι του Πολυιατρείου εξέτασαν 371 παιδιάστο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων: Αδάμ Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Βουρλή Αναστασίας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστόπουλου Δάφνης, Μανέτα Μάριου, Μάγειρου Δημήτριος,  Μιχελάκη Ίριδας, Παλιμετάκη Χριστίνας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί για την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα πρόληψης του Δημοτικού Πολυϊατρείου, όλους τους γιατρούς που συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίησή του.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

Μαρούσι: Σαν σήμερα το διπλό φονικό – 25χρονος κατακρεούργησε τη θεία και την ξαδέλφη του

Σαν σήμερα, στις 24 Ιουνίου του 1965 ένα έγκλημα...

Μαρούσι: Παραμένει κλειστός ο δημοτικός κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος”

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει ο δημοτικός κινηματογράφος...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img