Σε εξέλιξη τα έργα στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου

Αυτοψίες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, σε έργα  διανοίξεων οδών και ανακατασκευών οδικών τμημάτων, που πραγματοποιούνται στην πόλη, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Επαμεινώνδα Γαρδέλη και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Δημοτικά έργα

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος επιθεώρησε  τμήμα επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου όπου πραγματοποιείται πλήρης ανακατασκευή και αποκατάσταση τμήματος του οδοστρώματος, σε συνέχεια προηγούμενων εργασιών σε έτερο τμήμα της, που αφορούσαν ενίσχυση του υποστρώματος με οπλισμένο σκυρόδεμα και νέου εξελιγμένου τύπου κυβόλιθων, έτσι ώστε να μην ξαναεμφανιστούν φαινόμενα σαθρότητας ή καταστροφής λόγω χρήσης.

Δημοτικά έργα

Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Η ανακατασκευή της Κοιμήσεως Θεοτόκου, είναι αίτημα των κατοίκων, πολλών ετών. Ξεκινήσαμε το έργο κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο  και όπως υποσχεθήκαμε στη νέα θητεία το περατώνουμε. Με αυτή τη μεθοδικότητα και σύμφωνα με το τεχνικό μας πρόγραμμα, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια στο Μαρούσι θα μεταμορφώνονται και η πόλη μας θα γίνει περισσότερο ανθρώπινη και ασφαλής».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

Μαρούσι:Δολοφονία Ελευθερίας Αγραφιώτου: Η ανεξιχνίαστη υπόθεση που συγκλόνισε

Το Μαρούσι, μια περιοχή που συνήθως συνδέεται με τη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img