Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συναντήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου με σωματεία και συλλόγους της πόλης

Σωματεία και σύλλογοι

Συναντήσεις με Σωματεία και Συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

 

Συνάντηση με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν με τα μέλη του Σωματείου αφορούσαν κυρίως στα ΚΑΠΗ, τη Δημοτική Συγκοινωνία, εκδηλώσεις και στέγαση του Σωματείου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τα μέλη του Σωματείου για το φάσμα κοινωνικών πολιτικών της Δημοτικής Αρχής που φυσικά έχει αιχμή του δόρατος την Τρίτη ηλικία. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα επιμέρους ζητήματα που ενδιαφέρουν το Σωματείο και όρισε τους χρόνους υλοποίησής τους με βάση τις δυνατότητες του Δήμου και με κυρίαρχο σκοπό την εξυπηρέτηση και συμμετοχή των μελών σε κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Δήμου.

 

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου Αττικής “Νίκος Καπετανίδης”.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συναντήθηκε με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογικές τους διαδικασίες.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στις επερχόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου και στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή που υποστηρίζει έμπρακτα τη διατήρηση και μεταλαμπάδευση της εθνικής και τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και ο Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Από την πλευρά του Συλλόγου:

Πρόεδρος: Βανδώρου Παρασκευή,

Αντιπρόεδρος: Κοσμίδη Μαρία,

Γενικός Γραμματέας: Καπετανίδης Κωνσταντίνος,

Ταμίας: Μεταξάς Κωνσταντίνος,

Έφορος Καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων: Παπαδόπουλος Γεώργιος (Υδραίος),

Γενικός Γραμματεας: Τσέτσικα Ελένη,

Μέλος: Αθανασιάδη Ελένη

 

Συνάντηση με τον Επιμορφωτικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Παραδείσου Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον Πρόεδρο Ανδρέα Καλλιγά και τον Ταμία Δημήτρη Μπακόπουλο για τα προγραμματισμένα έργα στην περιοχή, που αφορούν κυρίως τις ασφαλτοστρώσεις καθώς επίσης και για τα ζητήματα ομβρίων υδάτων καθώς είναι συνδεδεμένα με έργα της Περιφέρειας Αττικής. Επίσης αναφορά έγινε στα ζητήματα καθαριότητας και περισυλλογής κηπαίων, σχετικά με την τήρηση του κανονισμού καθαριότητας και την έγκαιρη ενημέρωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Παρόντες στη συνάντηση οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ρένα Χαλιώτη.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...