fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνάντηση Αμπατζόγλου – Πατούλη για έργα της Περιφέρειας στο Μαρούσι – Προτεραιότητα το Ρέμα Σαπφούς

Πατούλης Αμπατζόγλου Μαρουσι

Για τα έργα που σχετίζονται πρωτίστως με την ασφάλεια των πολιτών συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη κατά τη συνάντηση των δύο στα γραφεία της Περιφέρειας.

Κυρίαρχα, τα έργα που βρίσκονται στα εκτελεστέα της Περιφέρειας όπως της διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς το οποίο πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό αλλά και έργα όπως των αντιπλημμυρικών στην περιοχή Αγίου Νικολάου (υπογράφεται η σχετική σύμβαση), αλλά και αυτά που πρέπει να  δρομολογηθούν όπως των αγωγών ομβρίων στο κέντρο Αμαρουσίου και τα Ανάβρυτα, της απορροής ομβρίων υδάτων στην Αγ. Φιλοθέη Αμαρουσίου, τις αναπλάσεις και τα αντιπλημμυρικά στην Κοκκινιά, στο Σωρό και των ομβρίων στην περιοχή Παραδείσου ήταν στην ατζέντα της συνάντησης.

Ακόμη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση όσο αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλλα, τη σχετική μελέτη και τους όρους δόμησης προκειμένου το έργο να αποτελέσει παράδειγμα ήπιας αθλητικής ανάπτυξης.

Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας η διευθέτηση του Ρέματος Σαπφούς και η υλοποίηση σημαντικών έργων στο Μαρούσι»

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη είναι διαρκής και έχει ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και όσων εργάζονται και δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι. Η προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας που προκύπτει από τη διευθέτηση του Ρέματος Σαπφούς και τα κρίσιμα έργα ομβρίων υδάτων καθώς και η ανάπτυξη της πόλης μέσω νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, αποτελούν για εμάς κυρίαρχες προτεραιότητες».

Από τη δική του πλευρά ο κ. Γ. Πατούλης μεταξύ άλλων σημείωσε: «Το επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε την υλοποίηση αθλητικών υποδομών όπως το εμβληματικό γήπεδο στο κτήμα Καρέλλα,  καθώς και έργων που βελτιώνουν την ασφάλεια και τη ποιότητα ζωής των πολιτών. Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου, συνεχίζει ένα σπουδαίο έργο. Τα στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου συνεργάζονται στενά προκειμένου το Μαρούσι να συνεχίσει την ανοδική πορεία του ως μια ανθρώπινη και σύγχρονη ευρωπαϊκή μητροπολιτική πόλη».

Στη συνάντηση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπ. Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Β. Κάββαλος, ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, η Διευθύντρια Τεχνικών έργων Αμαρουσίου Μ. Σεραφετινίδου και υπηρεσιακά στελέχη.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...