fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνάντηση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι με τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου

Δημαρχείο

Συνάντηση με το προεδρείο των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου είχε αντιπροσωπεία της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Δημαρχείο. Την παράταξη εκπροσώπησαν ο επικεφαλής Γιώργος Καραμέρος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κούκουζας και Σπύρος Μπογδάνος οι οποίοι και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο κ. Ανδριάνα Ασπρογέρακα αλλά και τις κ.κ Μαρια Λαζαρίδου, Μαρία Χάντζου, Ειρήνη Μουζάκη, Χριστίνα Φερχάγκεν, Νικολέτα Καλογεροπούλου και τον κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Ακολούθησε συζήτηση σε κλίμα κατανόησης και συναντίληψης, με τους εργαζόμενους να θέτουν κρίσιμα ζητήματα για την καθημερινότητά τους, τη λειτουργία του Δήμου αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τα ζητήματα που τέθηκαν είναι:

* Η συστηματική άρνηση του δημάρχου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

* Τα προβλήματα και οι μεθοδεύσεις σε σχέση με τα περιγράμματα τού Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ ) του Δήμου, τα οποία είναι φωτογραφικά και δεν υπάρχει επικαιροποίηση αυτών με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων που έχουν γίνει με αποτέλεσμα να μπλοκάρονται οι κρίσεις προϊσταμένων και οι μετακινήσεις υπαλλήλων λόγω κινητικότητας. Αυτό αυτόματα σημαίνει μείωση του προσωπικού που εξυπηρετεί τους Δημότες. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τη διοίκηση στην τοποθέτηση των προϊσταμένων στις θέσεις Διευθυντών που κενώθηκαν (είτε λόγω θανάτου είτε λόγω συνταξιοδότησης).

* Λειτουργικά ζητήματα αλλά και ζητήματα ασφαλείας σε σχέση με τους χώρους του Δημαρχείου για τους εργαζόμενους και τους Δημότες.

* Προβλήματα με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων από τη διοίκηση.

* Προβλήματα με την κακή διαχείριση από πλευράς της διοίκησης σε ό,τι αφορά την πανδημία covid 19 και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων.

* Η μεγάλη καθυστέρηση στη μεταστέγαση του ΚΕΠ Αμαρουσίου αλλά και του ληξιαρχείου σε κτίρια που έχουν ήδη ενοικιαστεί και πληρώνονται ενοίκια.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι δεσμεύτηκαν να είναι στο πλευρό των εργαζομένων καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι και καθημερινά ζητήματα για τους Δημότες Αμαρουσίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι Γιώργος Καραμέρος, μετά το τέλος της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ο Δήμαρχος να μη συναντά τους εργαζόμενους ενός Δήμου. Μακριά από τα προβλήματα της πόλης των εργαζομένων και των δημοτών ο κ. Αμπατζόγλου συνεχίζει στο δρόμο της μετριότητας και της απάθειας».

«Ακούσαμε με προσοχή τα προβλήματα και τις προτεραιότητες που θέτουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου. Το να μπορούν να εργάζονται οι ίδιοι και οι ίδιες στις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις με πλήρη τα δικαιώματά τους είναι απαραίτητη συνθήκη για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Οι λύσεις όμως δεν έρχονται με ευχολόγια αλλά με αλλαγή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η διοίκηση Αμπατζόγλου απέτυχε και τις συνέπειες αυτής της αποτυχίας τις αντιμετωπίζουν τόσο οι δημότες όσο και εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου».

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...