Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
26.9 C
Marousi

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, με την συμμετοχή των Αντιδημάρχων Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαου Πέππα και Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη.

Εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Χρήστος Γεωργουσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Χατζηπαντελής, ο Γ’ Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος Γιώργος Μάκος, το μέλος Παναγιώτης Μαραλέτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Φάνης Ταρνατώρος.

Με δεδομένη την ανάπτυξη των Τμημάτων των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στους αθλητικού χώρους για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, του τμήματος Στίβου, του τμήματος Καλαθοσφαίρισης και του υπό επανασύσταση τμήματος πετοσφαίρισης κοριτσιών.

Επίσης τέθηκε η ανάγκη νέων επισκευών και συντήρησης του Κλειστού του Αγίου Θωμά, αλλά και οι αναγκαίες παρεμβάσεις που χρήζουν να γίνουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 της οδού Δωδεκανήσου.

Στον εποικοδομητικό διάλογο που διεξήχθη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε τη διάθεση για την εξεύρεση λύσεων στο πλαίσιο του εφικτού με δεδομένη την αποτελεσματικότητα αυτής της διοίκησης, υπογραμμίζοντας την αμέριστη και διαχρονική στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου που αποτελεί «φυτώριο» για νέους αθλητές και αθλήτριες και τη δυναμική βάση για τις επιτυχίες του Συλλόγου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οπότε και θα έχουν εξετασθεί τα ζητήματα που ετέθησαν για μία πιο διεξοδική συζήτηση.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

Μαρούσι: Σαν σήμερα το διπλό φονικό – 25χρονος κατακρεούργησε τη θεία και την ξαδέλφη του

Σαν σήμερα, στις 24 Ιουνίου του 1965 ένα έγκλημα...

Μαρούσι: Παραμένει κλειστός ο δημοτικός κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος”

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει ο δημοτικός κινηματογράφος...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img