Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Πρόεδρο Κωνσταντίνα Κοσμίδου και τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου «Άγιος Κωνσταντίνος», πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στο Δημαρχείο της πόλης παρουσία των Αντιδημάρχων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Ευάγγελου Κάββαλου και Ρένας Χαλιώτη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ασφαλτοστρώσεις, νέους αθλητικούς χώρους, αναπλάσεις, καθαριότητα και πράσινο.

Από την πλευρά του Συλλόγου διαπιστώθηκε η έμπρακτη βούληση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου για τη βελτίωση της περιοχής σε όλα τα επίπεδα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Πέτρος Πετρόπουλος, ο Ταμίας Νίκος Κοσμίδης και το μέλος Δημήτρης Κοσμίδης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

Νέος διαδικτυακός τόπος για αξιολογούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα των δημάρχων

Ως εργαλείο διαφάνειας, λογοδοσίας αλλά και χάραξης πιο στοχευμένης...

Μαρούσι: Έως το τέλος καλοκαιριού το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων

Tο “The Grid” βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της συμβολής...

Μαρούσι:Υποχρεωτικός ο καθαρισμός οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από την 1η Απριλίου έως τη 15η Ιουνίου

Πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου για τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img