Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα άκουσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τα παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης

Μέσα σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό και με εορταστική διάθεση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου δεκάδες παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης, που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν και να του αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού.

Ο κ. Αμπατζόγλου αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές και δώρα με τους μικρούς χορωδούς και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν, προσφέροντας σε όλα τα παιδιά γλυκίσματα και προσκλήσεις για να επισκεφθούν τα παιχνίδια του Χωριού του Άη Βασίλη στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

Τα κάλαντα πρώτα έψαλαν στο Δήμαρχο με τις μελωδικές φωνούλες τους οι μαθητές της Β΄ Δημοτικού του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, που με τη συνοδεία της κας Μαρίας Κοψίδα στο αρμόνιο τραγούδησαν επίσης επίκαιρες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο κ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τα παιδιά και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Πρωτοχρονιά» με αγάπη, υγεία , ειρήνη και πολύ πολύ χαρά. Επίσης συνεχάρη για την πολύ καλή προετοιμασία και παρουσία των παιδιών τη διευθύντρια κα Κυριακή Κανάρη – Ντάλλη και τις εκπαιδευτικούς Γιώτα Τσεκούρα, Βάγια Χαλδά που συνόδευαν τα παιδιά και τη συνοδό Αγγελική Σιαντίκου.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Μελωδίες στην ελληνική, γαλλική και την αγγλική γλώσσα και κάλαντα Χριστουγέννων τραγούδησε ακολούθως στο Δήμαρχο η χορωδία του Δημοτικού σχολείου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και με τη μαέστρο Άννα Κουνάδη στο αρμόνιο.

Ο κ. Αμπατζόγλου έδωσε το θερμό χειροκρότημά του στα παιδιά μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του, καθώς και στη γενική διευθύντρια Δήμητρα Πρελορέντζου, στη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Μαργαρίτα Ανδρομανάκου και στις εκπαιδευτικούς Ιωάννα Καρβέλα, Φωτεινή Ασμανίδη.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία από παιδιά του Νηπιαγωγείου παρέδωσαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου γάλατα μακράς διαρκείας, τα οποία συγκέντρωσαν δίνοντας  μία θεατρική παράσταση αντί εισιτηρίου.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια τραγούδησαν μελωδικά οι μαθητές της 5ης Δημοτικού του σχολείου «Ελληνική Παιδεία», με  τον εκπαιδευτικό κ. Σωτήρη Γεντή να τα συνοδεύει με το παραδοσιακό μουσικό όργανο «κανονάκι», παρουσιάζοντας επίσης τα παιδιά με υπέροχη σκηνική παρουσία ένα Χριστουγεννιάτικο σκετς.
Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαρίστησε όλους για την αγάπη και τις ευχές τους, ανταποδίδοντας και ο ίδιος τις εγκάρδιες ευχές του στα παιδιά, τον υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Σκαμπαρδώνη και τους εκπαιδευτικούς Σωτήρη Γεντή και Παναγιώτα Τσιρώνα για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένη Λέκκα και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Βραχνός.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...