Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2019 η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα συμμετάσχει και η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, όπως αποφασίστηκε στην ανοιχτή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

Η ανακοίνωση της παράταξης σχετικά με τη συνέλευση:

«Η συνέλευση αποφάσισε να απευθύνει κάλεσμα προγραμματικής ενότητας και ενιαίας εκλογικής καθόδου στις παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, τον συνδυασμό του Δορύλαου Κλαπάκη, Εκτός των Τειχών, ΕΠΑΝ, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν τηρήσει μια στάση συνέπειας στα χρόνια των μνημονίων, αλλά και τότε που η πόλη μας άλλαξε φυσιογνωμία με τα τερατουργήματα του Υπερτοπικού Κέντρου και των Ολυμπιακών Έργων.

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας ο/η υποψήφιος δήμαρχος που θα ηγηθεί της παράταξης θα αποφασισθεί σε νέα γενική συνέλευση που προσδιορίστηκε για τις επόμενες εβδομάδες, ύστερα από κατάθεση υποψηφιοτήτων των ενδιαφερομένων».

Με τη σειρά του, ο επικεφαλής της παράταξης, Λ. Μαγιάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στις επικαιροποιημένες θέσεις της παράταξης σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης, την απλή αναλογική, την αντιμνημονιακή πολιτική, την αυτονομία της από κόμματα, που καθορίζουν και την ταυτότητα της.

Στην ομιλία του, ο κ. Μαγιάκης εξέθεσε και τις βασικές θέσεις της παράταξης για την πόλη και το εκλογικό της πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας πως: «Σε αυτές τις εκλογές το πολιτικό σκηνικό στην πόλη θα αναδιαταχθεί. Είναι μια λαμπρή ευκαιρία για τις δυνάμεις που αντιστάθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια στην άναρχη ανάπτυξη της πόλης και στα τελευταία 8 χρόνια στις μνημονιακές πολιτικές να πρωταγωνιστήσουν. Η εκλογική διαδικασία ας γίνει αφορμή για μια δημιουργική προοδευτική συσπείρωση στην πόλη και όχι ευκαιρία για καταμέτρηση και περιχαράκωση δυνάμεων.

Να δώσουμε ξανά την ελπίδα στον κόσμο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο. Χωρίς κομματικά χρίσματα και “λευκούς καπνούς” των κομματικών γραφείων. Για μία δυναμική επανεκκίνηση με στόχο τη νίκη στις δημοτικές εκλογές. Για ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Μαρούσι. Για μια Αυτοδιοίκηση με κύρος και ισχύ. Για την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας. Για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών. Για μια Ελλάδα κυρίαρχη, εθνικά ανεξάρτητη, ειρηνική και εδαφικά ακέραιη».

Στη συνέλευση το «παρών» έδωσε η δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αικ. Ψάλτη και ο δημοτικός σύμβουλος Β. Ελευθερίου, πολλοί πολίτες του Δήμου, εκπρόσωποι του Τύπου και αρκετοί πρόεδροι, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων συλλογικών φορέων και αξιόλογοι καλλιτέχνες της πόλης. Παραβρέθηκαν, επίσης, οι έγκριτοι δικηγόροι και πρώην μέλη του Δ.Σ. του ΔΣΑ Σ. Θεοδωρόπουλος και Κ. Μακαρώνας, καθώς και ο τ. υπουργός και Μαρουσιώτης Δ. Στρατούλης.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η 56χρονη Κατερίνα Μπάτσου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες, εντοπίστηκε, σύμφωνα με αναφορές. Η 56χρονη έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανήσυχοι οι συγγενείς μιας 56χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από το πρωινό της Παρασκευής 19 Μαΐου από το Μαρούσι όπου έμενε, την αναζητούν μέσω της εκπομπής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 40,79% (2.403.026 ψήφοι) σε ενσωμάτωση 99,59% (21.617 / 21.707 ΕΤ) στις χθεσινές εκλογές, έβαψε κυριολεκτικά τον χάρτη μπλε καθώς αυτή τη φορά,...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...