fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσημο και νέες θέσεις εργασίας για το Μαρούσι

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με σκοπό τη συζήτηση με τον Επιστημονικό και Επαγγελματικό κόσμο του Αμαρουσίου, στο Civitel – Attik.

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε πλήθος επιστημόνων και επαγγελματιών του Αμαρουσίου, παρουσίασε τους άξονες των πολιτικών και προτεραιοτήτων δράσης του Συνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου εστίασε στα ζητήματα ισόρροπης ανάπτυξης και δημιουργίας προϋποθέσεων για νέες θέσεις εργασίας.

Κατά τη συνάντηση οι παρεβρισκόμενοι επιστήμονες και επαγγελματίες, αντήλλαξαν απόψεις και κατέθεσαν τη δική τους οπτική αλλά και ειδικότερα ζητήματα είτε κλαδικά είτε χωρικά. Οι θέσεις τους καταγράφηκαν έτσι ώστε να εμπλουτίσουν τον προγραμματικό λόγο τουΣυνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή» που σύντομα θα παρουσιαστεί και αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος διαβουλεύσεων με όλους τους πολίτες.

Μετά το πέρας τη εκδήλωσης, ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Η θέρμη με την οποία οι επιστήμονες και επαγγελματίες του Αμαρουσίου αγκαλιάζουν το συνδυασμό μας και τις θέσεις μας, είναι συγκινητική και εξόχως ενθαρρυντική. Μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε όλοι μαζί το Μαρούσι σε μία Νέα Εποχή με τον Πολίτη Πρωταγωνιστή.Με σχέδιο και με καινοτόμες ιδέες, προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα αλλά και να χτίσουμε επάνω στα θετικά για μία νέα αναπτυξιακή πορεία.

Οι επιστήμονες και επαγγελματίες του Αμαρουσίου είναι οι άνθρωποι που εργάζονται και δημιουργούν καθημερινά, προσφέρουν στον πλούτο της πόλης και οι θέσεις τους είναι σημαντικές. Εμπλουτίζουν το πρόγραμμά μας που ήδη συντάσσεται, με κύριο γνώμονα το συμφέρον του πολίτη.

Ως εκ τούτου διαπιστώνεται από τη συζήτησή μας και για μία ακόμη φορά η ανάγκη για την όσο το δυνατό συντομότερη περάτωση των εργασιών που αφορούν στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, παράλληλα με τη δημιουργία και νέων χώρων στάθμευσης. Η πρόσβαση στο Μαρούσι πρέπει να είναι ασφαλής και απρόσκοπτη, συνεπώς το κυκλοφοριακό ανάγεται και αυτό ως μείζον ζήτημα που χρήζει αποτελεσματικής αντιμετώπισης.
Είχα τη χαρά να αναλύσω το πρωτοποριακό μοντέλο σύζευξης επιχειρήσεων – ανέργων και τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας. Επιπλέον εστιάσαμε την προσοχή μας στους τρόπους αξιοποίησης των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Αμαρουσίου που είναι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός και πως μπορούμε με συγκεκριμένες δράσεις εξωστρέφειας να αυξήσουμε την επιχειρηματικότητα και άρα να δημιουργήσουμε πλούτο για την τοπική κοινωνία και νέες θέσεις εργασίας.
Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι πως το Μαρούσι είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό κέντρο της Ελλάδας. Ως τέτοιο πρέπει να διοικηθεί στη Νέα Εποχή με κανόνες που θα σέβονται τον Πολίτη και θα αποτελούν πρότυπο λειτουργίας για όλη τη χώρα.
Συνεχίζουμε τη διαβούλευση με όλους τους πολίτες και σε όλες τις γειτονιές».

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 26, 2022 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
29°C αίθριος καιρός
τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29 σαβ07/30
-/28°C
αίθριος καιρός
34/25°C
αίθριος καιρός
33/24°C
αίθριος καιρός
32/22°C
αίθριος καιρός
34/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο γύρω στις...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...