Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
25.2 C
Marousi

Το Αναστάσιμο Μήνυμα φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα του Δήμου Αμαρουσίου

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα από το Δημαρχείο Αμαρουσίου και από δύο ακόμη σημεία της πόλης, ο Δήμος συμμετείχε στο εορταστικό μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού.

«Με αυτό τον τρόπο», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου«θέλαμε να γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας και λόγω των συνθηκών τo “Χριστός Ανέστη” που είπαμε φέτος είναι πιο ισχυρό από κάθε άλλη φορά, ο καθένας από το σπίτι του και όλοι μαζί ενωμένοι για να νικήσει η ζωή. Χρόνια πολλά σε όλους τους Μαρουσιώτες και τους Έλληνες».

«Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα» σημειώνει τέλος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, «για τη διοργάνωση και δημιουργία της εορταστικής ατμόσφαιρας που έλαβε χώρα με όλους τους κανόνες ασφάλειας».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

Μαρούσι: Σαν σήμερα το διπλό φονικό – 25χρονος κατακρεούργησε τη θεία και την ξαδέλφη του

Σαν σήμερα, στις 24 Ιουνίου του 1965 ένα έγκλημα...

Μαρούσι: Παραμένει κλειστός ο δημοτικός κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος”

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει ο δημοτικός κινηματογράφος...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img