Το Εμπορικό Κέντρο της πόλης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου την παραμονή των Χριστουγέννων

Ευχές με τους Μαρουσιώτες πολίτες και τους καταστηματάρχες αντάλλαξε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την παραμονή των Χριστουγέννων, κατά την καθιερωμένη επίσκεψή του στις κεντρικές πλατείες και το Εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Θεόδωρος Αμπατζόγλου - Παραμονή Χριστουγέννων

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που λειτουργεί στην Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) με ευθύνη της ΚΕΔΑ και του Προέδρου της Νίκου Πέππα, συνοδευόμενος από μέλη της Δημοτικής Αρχής, μοιράζοντας δώρα στα Μαρουσιωτάκια που απολάμβαναν τα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, όπως τη Βιωματική Θεατρική Παράσταση “Η Βαλίτσα των Χριστουγέννων” από την ομάδα Μιλεμάνο.

Θεόδωρος Αμπατζόγλου - Παραμονή Χριστουγέννων

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σημείωσε τη σημασία που έχουν τόσο ο φετινός εντυπωσιακός στολισμός, όσο και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από το Δήμο, καθώς έτσι τονώνεται η αγορά ενώ παράλληλα προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες διασκέδασης σε όλους τους Δημότες.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Aβίωτο από την κίνηση με καθημερινό μποτιλιάρισμα

Στο Μαρούσι η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη...

Μαρούσι:Συναγερμός για πολεμικό βλήμα σε αυλή

Εντοπίστηκε βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Μαρούσι, αργά...

Μαρούσι:Νερατζιώτισσα: εγκατάλειψη και σκοτάδι κάθε βράδυ στον σταθμό του Προαστιακού

Οι επιβάτες του Προαστιακού της Αθήνας το γνωρίζουν καλά:...

Διπλό χαράτσι στα ακίνητα φέρνει ο κώδικας τοπικής αυτοδιοίκησης

Το νέο τέλος που θα ξεκινήσει από την Πρωτοχρονιά...

Έναρξη εγγραφών/επανεγγραφών στους Δημοτικούς- Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου 2026-2027

Αγαπητοί γονείς  σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών/ επανεγγραφών  2026-2027 για...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img