Το Μαρούσι γιόρτασε με την Καίτη Γαρμπή τα 30 της χρόνια στην ελληνική δισκογραφία

Την αγαπημένη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή φιλοξένησε το “Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019”, που συνεχίζει με επιτυχία να προσφέρει στο κοινό συναυλίες  και θεατρικές παραστάσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Εκατοντάδες θαυμαστές της δημοφιλούς ερμηνεύτριας πλημμύρισαν το Αίθριο Θέατρο, συμμετέχοντας στο πάρτι της Καίτης Γαρμπή «Αυτό το πάρτι που θέλω», για τα 30 χρόνια μοναδικής πορείας στο ελληνικό τραγούδι, που χάρισε στο κοινό σπουδαίες επιτυχίες.

Με την χαρακτηριστική ερμηνεία της, από τη δισκογραφία της κι ένα μικρό αφιέρωμα σε τραγούδια άλλων συνθετών και ιδιαίτερα του Γιώργου Ζαμπέτα, καθώς και με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία της, η Καίτη Γαρμπή ενθουσίασε το κοινό, που τραγούδησε μαζί της αγαπημένες επιτυχίες σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε στο Μαρούσι την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή, τη συνεχάρη για τη μοναδική πορεία που έχει διανύσει, με τις τεράστιες επιτυχίες της στο ελληνικό τραγούδι που αγαπήθηκαν από το κοινό και τις εκατοντάδες εμφανίσεις της στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και τις έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να πρωταγωνιστεί στη μουσική σκηνή της χώρας και να χαρίζει στο κοινό μεγάλες επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας παραβρέθηκε επίσης στην ιδιαίτερα αυτή βραδιά και συνεχάρη την σπουδαία ερμηνεύτρια για την επιτυχημένη 30χρονη καλλιτεχνική της πορεία και την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Aβίωτο από την κίνηση με καθημερινό μποτιλιάρισμα

Στο Μαρούσι η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη...

Μαρούσι:Συναγερμός για πολεμικό βλήμα σε αυλή

Εντοπίστηκε βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Μαρούσι, αργά...

Μαρούσι:Νερατζιώτισσα: εγκατάλειψη και σκοτάδι κάθε βράδυ στον σταθμό του Προαστιακού

Οι επιβάτες του Προαστιακού της Αθήνας το γνωρίζουν καλά:...

Διπλό χαράτσι στα ακίνητα φέρνει ο κώδικας τοπικής αυτοδιοίκησης

Το νέο τέλος που θα ξεκινήσει από την Πρωτοχρονιά...

Έναρξη εγγραφών/επανεγγραφών στους Δημοτικούς- Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου 2026-2027

Αγαπητοί γονείς  σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών/ επανεγγραφών  2026-2027 για...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img