Τοποθέτηση Νικολαράκου για την αποχώρηση των “τριών”

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την δημόσια δήλωση για την αποχώρηση των κκ. Μαραγκάκη, Νταλούκα και Κάβαλου από τον συνδυασμό μας ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. 

Όπως δήλωσα και στους ίδιους επανειλημμένα, τονίζω για άλλη μια φορά, πως ο χαρακτήρας της προσπάθειας μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητος ,όπως τεκμαίρεται από τους ανθρώπους που τον συνθέτουμε, αλλά και από τα πρόσωπα που τελικά επέλεξαν οι συμπολίτες μας ,για να συμμετάσχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συνδυασμού μας και των φίλων μας ,που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια μας, αυτό το βλέπουν, όπως άλλωστε και την ξεκάθαρη ανάγκη που δημιουργήθηκε με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρω των αυτοδιοίκητων εκλογών,  ώστε να θωρακισθεί ο φιλελεύθερος αστικός χαρακτήρας της πόλης μας.

Ήμουν και θα είμαι άνθρωπος ,που κοιτάει την ουσία και όχι τις λέξεις. Σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω τους παραπάνω πραγματικούς φίλους μου για την συμμετοχή τους, για την απόλυτα σημαντική τους στήριξη στα όσα πετύχαμε να χτίσουμε και για τα πολύτιμα μαθήματα που μου προσέφεραν.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Η απάντηση του Δημάρχου για τις σχολικές καθαρίστριες

Απάντησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου   σχετικά με τις σχολικές...

Στη Μύκονο η Μαρίνα Σταυράκη και οι φωτογραφίες με Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Μαρίνα Σταυράκη και...

Το Μαρούσι χτίζει τη «μηχανή» της νέας σεζόν: Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και το ευρωπαϊκό όραμα

Το κλειστό του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να ζήσει ξανά...

Μαρούσι:Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1 έως 30 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ενημερώνει τα μέλη του ότι...

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img