Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
30.7 C
Marousi

Βαφτίζεται η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η αείμνηστη ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη καταγόταν της από τη Λάγια της Μάνης, γεννήθηκε όμως και μεγάλωσε στο Μαρούσι στην οδό Πανός.

Ο γιος του αδελφού της Αντώνη, ο αγαπημένος της ανιψιός Αιμίλιος Βαφτίζει την πρωτότοκη του κόρη. Ήρθε λοιπόν η ώρα το όνομα Αλίκη να ακουστεί ξανά μπροστά από το επώνυμο Βουγιουκλάκη.

Οι προσκεκλημένοι στη βάφτιση της μονάκριβης κορούλας του Αιμίλιου και της Κατερίνας Βουγιουκλάκη θα έχουν τη χαρά να ακούσουν από τα χείλη του ιερέα «Και το όνομα αυτής, Αλίκη»!

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, με νονούς τους Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Δημήτρη Κιούση και Χριστιάνα Παπαγεωργάκη, όλοι αγαπημένοι φίλοι των γονιών της.

«Είμαστε πραγματικά τρισευτυχισμένοι για το γεγονός και το περιμένουμε πώς και πώς» λέει ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η νεότερη ήρθε στη ζωή στις 15 Φεβρουαρίου κάνοντας τα αδέρφια της αγαπημένης μας ηθοποιού να πετούν από χαρά! Το όνομα της μικρής είχε αποφασιστεί καιρό πριν ακουστεί το πρώτο της κλάμα και ήταν απόφαση όλης της οικογένειας να πάρει το όνομα της αξέχαστης Αλίκης.

Αιμίλιε, Κατερίνα να σας ζήσει!

Πηγή: Glyfada24.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

Μαρούσι: Σαν σήμερα το διπλό φονικό – 25χρονος κατακρεούργησε τη θεία και την ξαδέλφη του

Σαν σήμερα, στις 24 Ιουνίου του 1965 ένα έγκλημα...

Μαρούσι: Παραμένει κλειστός ο δημοτικός κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος”

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει ο δημοτικός κινηματογράφος...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img