fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Καλλιτεχνικά και Πολιτιστικά Τμήματα και στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Αμαρουσίου

Καλλιτεχνικά Πολιτιστικά Τμήματα

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας προσκαλούν τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να συμμετέχουν σε μία νέα εκπαιδευτική και ψυχαγωγική χρονιά μέσα από πληθώρα προγραμμάτων και επιλογών τόσο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού όσο και του Δημοτικού Ωδείου «Μίκης Θεοδωράκης». Όπως επισημαίνουν στις δηλώσεις τους η μεγάλη επιτυχία συμμετοχών και εκδηλώσεων της προηγούμενης χρονιάς αποτελεί την εγγύηση πως και φέτος οι μαθητές και μέλη θα έχουν τη χαρά της ανάπτυξης δεξιοτήτων τους και της δημιουργικής απασχόλησης υψηλού επιπέδου.

Οι εγγραφές  για τα  Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα  Μπαλέτου, Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής θα πραγματοποιούνται από την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022  (Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 ως 20:00), στην Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασιλίσσης Σοφίας 85 – ισόγειο, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8021308, 210 8056314-5).

Έναρξη μαθημάτων, κατόπιν πληρότητας των τμημάτων βάσει των αιτήσεων: 03 Οκτωβρίου 2022.

Τα τμήματα ανά κατηγορία που θα λειτουργήσουν, εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων και θα διεξαχθούν στους χώρους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και σε άλλους πολιτιστικούς χώρους είναι τα εξής:

 1. Θέατρο(Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων και Ενηλίκων, Θεατρικό παιχνίδι).
 2. Εικαστικά (Ζωγραφική Παιδιών και Ενηλίκων, Ακουαρέλα).
 3. Εφαρμοσμένες Τέχνες (Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Πατίνες Επίπλων και Κατασκευών, Συντήρηση και Κατασκευή Επίπλων).
 4. Χορός (Μπαλέτο, Σύγχρονο, Ευρωπαϊκοί, Λάτιν, Οριεντάλ, Σάλσα, Παραδοσιακοί Χοροί).
 5. Σκηνοθεσία – Υποκριτική στο φακό.
 6. Δημιουργική Γραφή.
 7. Φωτογραφία.
 8. Σκάκι.
 9. Εναλλακτική Γυμναστική(Γιόγκα, Pilates).
 10. Χορωδία (Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» και Χορωδία Ενηλίκων Μουσικού Εργαστηρίου Νέας Φιλοθέης).

 

Στο Δημοτικό Ωδείο τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

 • Μουσική προπαιδεία • Εκμάθηση οργάνων και μουσικής • Παιδική χορωδία • Τμήμα μοντέρνων συνόλων • Τμήμα Σύγχρονης Μουσικής

Οι εγγραφές, καθώς, επίσης, οι αιτήσεις θα γίνονται από Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 ως 17:00 – Νιόβης 7, Άγιος Θωμάς, τηλέφωνο. 210 6180085  και στην οδό Αγίας Ελεούσης 116, τηλέφωνο 210 6148717. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παλαιών και νέων μελών. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα η υποβολή αιτήσεων για νέα μέλη διαρκεί όλη την χρονιά.

Προσκόμιση Δικαιολογητικών

1. Για τα  Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα Μπαλέτου, Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής  του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου:

ARTEMIS CARD για κατοίκους ή δημότες.
Φωτοτυπία ιατρικής βεβαίωσης παιδιάτρου (για παιδιά) ή καρδιολόγου/παθολόγου (για ενήλικες) όταν πρόκειται για εγγραφή σε τμήματα γυμναστικής, χορού, ή μπαλέτου.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ.
Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου.
Φωτοτυπία τελευταίου Εκκαθαριστικού Σημειώματος.

Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).

Για το Δημοτικό Ωδείο:

ARTEMIS CARD για κατοίκους ή δημότες.
Φωτοτυπία ΑΔΤ και λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας) για μη κατοίκους ή ετεροδημότες.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ.
Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου.
Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Αύγ 30, 2022 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
28°C ελαφρές νεφώσεις
τρι08/30 τετ08/31 πέμ09/01 παρ09/02 σαβ09/03
-/27°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
30/23°C
αίθριος καιρός
31/23°C
αίθριος καιρός
30/24°C
αίθριος καιρός
30/24°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την έναρξη εργασιών κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου μπάσκετ με την τεχνική του λυόμενου στεγάστρου στο 4ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο», επόπτευσε ο Δήμαρχος ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Γεύσεις από 6 διαφορετικές καντίνες θα έχουν τη χαρά να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του 1ου Maroussi Youth Festival στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στην πλατεία...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται το νέο Πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου για τις Δωρεάν Στειρώσεις Αδέσποτων Ζώων, που εφαρμόζεται με συγκεκριμένη περιοδικότητα σε όλες τις...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με εντολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ξεκινάει νέος κύκλος σχολαστικού ελέγχου των υποδομών της πόλης από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου, που αφορά...