Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ μεταξύ των Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου και του Δήμου Βριλησσίων

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα παιδιά των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου και των αντίστοιχων τμημάτων του Δήμου Βριλησσίων στο τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθη στο Κλειστό γήπεδο του 4ου Γυμνασίου-Λυκείου, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης με επιτυχία μιας ακόμη αθλητικής χρονιάς.

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ μεταξύ των Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου και του Δήμου Βριλησσίων

Γονείς και φίλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να ενθαρρύνουν και να επιβραβεύσουν με το θερμό χειροκρότημά τους για τις επιδόσεις τους τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου και Βριλησσίων, καθώς και τους προπονητές τους, Αμαρουσίου Κωνσταντίνο Γεωργιάδη και Γιάννη Σταθάκη, Βριλησσίων Κωνσταντίνο Κατσίμπα και Δημήτρη Κατσίμπα και την υπεύθυνη του προγράμματος Αμαρουσίου Βαρβάρα Τούντα.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, υποδέχθηκε τον ομόλογο του Αντιδήμαρχο του Δήμου Βριλησσίων Τάσο Δημητρίου, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για την παρουσία τους και απευθύνοντας εγκάρδιες  ευχές στα παιδιά με την προτροπή να συνεχίσουν την προσπάθεια στο άθλημα της αρεσκείας τους, υπογράμμισε ότι στο Μαρούσι ο αθλητισμός θα πάει ακόμη πιο ψηλά.

Στο αγωνιστικό μέρος τα μικρότερα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια μπάσκετ και τα μεγαλύτερα έδωσαν αγώνες μεταξύ των ομάδων Δήμου Αμαρουσίου και Δήμου Βριλησσίων. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια, ενώ τα μικρότερα πήραν ως δώρο και μία μπάλα του μπάσκετ.

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ μεταξύ των Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου και του Δήμου Βριλησσίων

Οι μαθητές των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου προπονήθηκαν στους αθλητικούς χώρους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου και στο γήπεδο Ροδοδάφνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκού Αθλητικού Προγράμματος Be Activ Γ.Γ.Α. Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Στις 17 και 18 Μαΐου 2026 ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Δωρεάν δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια και πανηγυρική παράσταση Καραγκιόζη με...

Μαρούσι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Σύσταση για αποφυγή προσέλευσης με ΙΧ στο ΟΑΚΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τίθεται σε...

Μαρούσι: Μπήκε στο λεωφορείο κρατώντας δύο λάμες και σκορπώντας τον τρόμο

Ο συλληφθείς κρατούσε δύο λάμες μήκους 18,5 και 17,5...

Μπαράζ ληστειών από ανήλικους σε μίνι μάρκετ στα βόρεια προάστια και Μαρούσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου και ενός 20χρονου προχώρησαν οι...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img