Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
7.7 C
Marousi

Mια εναλλακτική ιδέα της ελληνικής κουλτούρας Τσίπουρο – Μεζέ αυτό το Σάββατο στο Τρανζιστοράκι

Μετα την επιτυχία του πρώτου Meze Project το ΤranzistoRaki συνεχίζει κάθε σαββατοκύριακο με καλεσμένους αναγνωρισμένους Chefs της ελληνικής γαστρονομίας να μας επλήσει με ιδιαίτερες γεύσεις! Αυτό το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, συνεχίζει προσκαλώντας – προκαλώντας τον Κωνσταντίνο Βλαντίκα.

Με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της γαστρονομίας, έχοντας εργαστεί σε διάσημα εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδος (Funky Gourmet, CTC, Steak Alive, Vassilis Kitchen) μπαίνει στην κουζίνα του TranzistoRaki και παρουσιάζει μια εναλλακτική ιδέα της ελληνικής κουλτούρας Τσίπουρο – Μεζέ.

1ο πιατο
Κροκέτα από ουρά μόσχου σιγομαγειρεμένη σε κενό αέρος για 14 ώρες επάνω σε μαρμελάδα ντομάτας

2ο πιάτο
Σουπιά με ταραμά, τσίπς κρίταμο και κράκερ χαρούπι

3ο πιάτο
Ρολάκι από φιλέτο κοτόπουλο με γαρίδες, πουρέ καρότου και σαλάμι τσορίθο

4ο πιάτο
Φιλέτο ψαριού τυλιγμένο σε φύκι, με σάλτσα βουτύρου, εσαλότ και σπαράγγια

Γλυκό
Χαλβάς με φυστίκι αιγίνης αρωματισμένος με δενδρολίβανο και παγωτό κανέλα

με κάθε πιάτο σερβίρεται και ένα 50αράκι τσίπουρο
Τιμή 20€/menu

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Ανάπλαση της οδού Σωρού στο έργο «Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας» στο Δήμο Αμαρουσίου 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Βελτίωση της Οδικής...

Συνάντηση και ενημέρωση με τους εκπροσώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Συνάντηση του  Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού...

Παρουσίαση του βιβλίου του Μαρουσιώτη Κωστή Καζάρα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024

Το βιβλίο «Ζωή μετά» είναι ένα μυθιστόρημα σκέψης και...

Eκλογές του Συλλόγου Αθμονέων την Κυριακή 1/12/2024

Οι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ έφτασαν τον αριθμό...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img