Κυριακή, 1 Ιουνίου, 2025
23.9 C
Marousi

Μπαράζ ληστειών σε καταστήματα στο κέντρο του Αμαρουσίου! Αρπάζουν συσκευές, χρήματα και φεύγουν…

Τρεις ληστείες σε δύο καφετέριες και ένα ψητοπωλείο, έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο του Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Όπως φαίνεται από το οπτικοακουστικό υλικό που εξασφάλισε αποκλειστικά το infognomonpolitics.gr, υπάρχουν χτυπήματα από μικροσυμμορίες νεαρών, οι οποίες παρακολουθούν τους χώρους που έχουν εντοπίσει και «χτυπούν» τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πρώτη ληστεία καταγράφηκε στις 6 Αυγούστου σε καφετέρια επί της οδού Περικλέους. Ο ληστής παρακολουθούσε το άτομο της υπηρεσίας καθαρισμού του καταστήματος. Εκμεταλλεύτηκε το χρονικό περιθώριο που η καθαρίστρια βρισκόταν στον ημιώροφο και κατάφερε να αποσπάσει χρήματα και το τάμπλετ που διατηρεί η επιχειρήση, για τις ηλεκτρονικές της παραγγελίας.

Οι κάμερες ασφαλείας εντός του καταστήματος έπιασαν όλες τις κινήσεις του ληστή. Εκείνος εισέρχεται ανενόχλητος στο μαγαζί στις 06:36. Φορά τη μάσκα του και με το τσιγάρο αναμμένο στο χέρι, πλησιάζει προς τον πάγκο. Αντιλαμβάνεται την έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή και την τοποθετεί μέσα στα ρούχα του και στη συνέχεια η επόμενη λεία του ήταν τα χρήματα της ταμειακής μηχανής, τα οποία μόλις απέσπασε, τράπηκε σε φυγή. Η όλη διαδικασία κράτησε γύρω στα 45 με 50 δευτερόλεπτα.

Ακολούθησαν δύο ακόμα χτυπήματα, τα οποία έγιναν ξημερώματα 8 Αυγούστου! Το πρώτο έγινε στις 03:20 σε ψητοπωλείο επί της οδού Ρόδου!

Το επόμενο χτύπημα έγινε σε καφετέρια, στην οδό Κονδύλη, η οποία βρίσκεται δίπλα από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας Fast Foodοι κάμερες ασφαλείας της οποίας κατέγραψαν επίσης τους δράστες και το υλικό είναι υπό επεξεργασία. Από το συγκεκριμένο κατάστημα οι δράστες έφυγαν με χρήματα.

Οι καταστηματάρχες που έπεσαν θύνατα κλοπών έχουν καταγγείλει τα περιστατικά, όχι μόνο στην Αστυνομία. Το νεοσύστατο τοπικό «Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης Καφέ Εστιατορίων Αμαρουσίου» επικοινώνησε και με την τοπική δημοτική αρχή, η ηγεσία της οποίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.

Διαβάστε περισσότερα στο infognomonpolitics.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Εποχή Παπαθεοδώρου στον πάγκο!

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Ηλία...

Μαρούσι: Κυκλοφοριακό έμφραγμα διαρκείας στο «δαχτυλίδι»

Αφόρητο έχει γίνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή...

Μαρούσι: Απορρίφθηκε ακόμα μία προσφυγή κατά της μεταφοράς του καζίνο στο Μαρούσι

Ακόμα μία αίτηση ακύρωσης που είχε κατατεθεί κατά του...

Μαρούσι:23o ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ CAMP – Έναρξη ηλεκτρονικών εγγραφών

Το Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου ετοιμάζεται ...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img