Ορκωμοσία ενός ακόμη μόνιμου υπαλλήλου από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Την ορκωμοσία ενός ακόμη μόνιμου εργαζόμενου από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008, που θα ενισχύσει την Υπηρεσία των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Καλωσορίζοντας στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου το νέο εργαζόμενο ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην ευθύνη όλων για την αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου, που πάντα θα πρέπει να έχουν στο επίκεντρο τον πολίτη.

Αναφερόμενος στην πρόσληψη εργαζόμενων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008  στο Δήμο Αμαρουσίου, υπογράμμισε ότι μετά από παρεμβάσεις μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τόσο ως Διοίκηση του Δήμου, όσο και ως ΚΕΔΕ, πετύχαμε να αρθεί η απαγόρευση και να δώσουμε σταθερή και μόνιμη εργασία σε 49 άτομα έως σήμερα, ενώ η διαδικασία τοποθέτησης νέων εργαζομένων από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα συνεχισθεί για την ενίσχυση των υπηρεσιών μας επ’ ωφελεία της τοπικής μας κοινωνίας.»

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Aβίωτο από την κίνηση με καθημερινό μποτιλιάρισμα

Στο Μαρούσι η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη...

Μαρούσι:Συναγερμός για πολεμικό βλήμα σε αυλή

Εντοπίστηκε βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Μαρούσι, αργά...

Μαρούσι:Νερατζιώτισσα: εγκατάλειψη και σκοτάδι κάθε βράδυ στον σταθμό του Προαστιακού

Οι επιβάτες του Προαστιακού της Αθήνας το γνωρίζουν καλά:...

Διπλό χαράτσι στα ακίνητα φέρνει ο κώδικας τοπικής αυτοδιοίκησης

Το νέο τέλος που θα ξεκινήσει από την Πρωτοχρονιά...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img