Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
14.7 C
Marousi

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου με σκοπό να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συγκέντρωσε και φέτος ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παρέδωσε συμβολικά στον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου και μέλη του Δ.Σ., παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου εξήρε το έργο του Συλλόγου και ιδιαίτερα της Προέδρου για την ευαισθησία και την προσφορά αγάπης στο κοινωνικό σύνολο.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που τις Άγιες αυτές Ημέρες δεν λησμονείτε και νοιάζεστε το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Μέσα από  πράξεις, όπως η συγκεκριμένη, οι έννοιες της ανθρωπιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης βρίσκουν πραγματικό νόημα. Με τη σημαντική συμβολή σας στηρίζετε το κοινωνικό μας έργο και την κοινωνική συνοχή στην πόλη μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.                         

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου υποδεχόμενη το κ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε τη σταθερή βούληση των μελών του Συλλόγου να βρίσκονται κοντά στους ευπαθείς συμπολίτες της πόλης, καθώς και να στηρίζουν το κοινωνικό έργο της Διοίκησης, ώστε κανείς να μην νιώθει μόνος και αβοήθητος και ειδικά τις εορταστικές περιόδους.      ​

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι :Παίρνει μπροστά το καζίνο

Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο Μαρούσι - Ξενοδοχείο...

Μαρούσι:Συνελήφθησαν ανήλικοι που αποπειράθηκαν να κλέψουν αυτοκίνητο από πυλωτή

Οι δράστες αφαίρεσαν πρώτα την κάμερα ασφαλείας από τον...

Η Chery γίνεται Ονομαστικός και Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ Μαρούσι

Η ιστορική ομάδα μπάσκετ μπαίνει στη σεζόν 2025-26 ως...

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img