Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
16.5 C
Marousi

Ο Γιώργος Ιατρίδης αναζητεί τους συγγενείς του στην Αμερική

Ο Γιώργος Ιατρίδης είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Μαρούσι. Γνήσιος, έντιμος, ηθικός πρωταγωνίστησε για χρόνια στα δημοτικά δρώμενα του Αμαρουσίου. Επιτυχημένος επαγγελματικά, διατηρεί πρατήριο καυσίμων στο κέντρο του Αμαρουσίου. Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία του Γιώργου Ιατρίδη είναι η ποιότητα της οικογένειάς του. Οι τρεις του γιοί Παναγιώτης, Στέλιος και Αλέξανδρος είναι ο κυριότερος λόγος που ο Γιώργος Ιατρίδης μπορεί να καμαρώνει και να είναι ευτυχισμένος.

Παρατηρήσαμε όμως ότι ο αγαπητός αυτοδιοικητικός αναζητεί μέσω της εφημερίδας της ομογένειας της Αμερικής “Εθνικός Κήρυξ” τα ξαδέλφια του.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής αναδημοσιεύουμε και εμείς την είδηση. Σήμερα είναι η γιορτή του. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και κυρίως να λάβει ως δώρο ένα τηλεφώνημα από τους χαμένους συγγενείς του στην Αμερική.

 

Το δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα:

“ΑΘΗΝΑ. Εκκληση για όποιον γνωρίζει στοιχεία για συγγενικά του πρόσωπα κάνει ο Γεώργιος Ιατρίδης, κάτοικος Αθηνών.

Ο ίδιος γεννήθηκε το 1941. Το όνομα του πατέρα του ήταν Παναγιώτης και είχε γεννηθεί το 1892 στην Αρτάκη Κωνσταντινουπόλεως, μαζί με την δίδυμη αδελφή του, Ζαφειρία. Ο πατέρας του Παναγιώτη και της Ζαφειρίας ονομαζόταν Σταύρος.

Ο πατέρας του Γεώργιου Ιατρίδη, όταν ενηλικιώθηκε ταξίδευε ως ναυτικός στα καράβια, ενώ η θεία του Ζαφειρία παντρεύτηκε στην Νέα Υόρκη έναν Ελληνα με το επώνυμο «Στάθη». Εκαναν δύο παιδιά -μάλλον αγόρια- και διέμεναν στην Αστόρια. Το 1983 ο κ. Ιατρίδης επισκέφθηκε έναν φίλο του από τα παιδικά του χρόνια και προσπάθησε να εντοπίσει τα ξαδέλφια του στην Αστόρια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο ίδιος θεωρεί ότι ίσως οι συγγενείς του να μετακόμισαν σε κάποια άλλη πολιτεία.

Ο κ. Ιατρίδης ζει και διαμένει με την οικογένεια του στο Μαρούσι Αττικής”.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Mαρούσι:Απίστευτο τροχαίο στο ΟΑΚΑ: «Κόλλησε» το γκάζι και προκάλεσε καραμπόλα στο πάρκινγκ (vid)

Ένα πρωτοφανές τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης...

Μαρούσι: 18χρονος «πιάστηκε» με 4.000 κροτίδες!

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που πωλούσε...

Πρόταση Στουρνάρα στην κυβέρνηση: Δώστε στους δήμους την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ

Την ιδέα της είσπραξης και διαχείρισης του ΕΝΦΙΑ από...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img