Σημαντική πιστοποίηση για τα στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Ποιότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Τα στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Ποιότητας Δήμου Αμαρουσίου, ήτοι η Ομάδα Ποιότητας και η Ομάδα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, πιστοποιήθηκαν επίσημα ως εσωτερικοί επιθεωρητές (Internal Auditors), από την TUV Academy και το Διεθνές Σώμα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών (IRCA) της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στα Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, αντίστοιχα και την επιτυχία τους στις γραπτές εξετάσεις.

Στις βασικές αρχές, τεχνικές και τη μεθοδολογία της εσωτερικής επιθεώρησης εκπαιδεύτηκαν τα στελέχη:

Αικατερίνη Λαφιώτου, Παναγιώτης Γιαλούρης, Ευθυμία Καρδάνη, Παναγιώτης Παλαπανίδης, Μαρίνα Παντελεήμων, Κωνσταντίνος Μπίκας, Παναγιώτης Σκιαδάς, Λεωνίδας Κολοκυθάς, Άρης Φασουλάς και Σοφία Μηνατσή.

Ως επικεφαλής των Ομάδων Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης πιστοποιήθηκαν επίσημα η Μαρία Χάντζου και ο Μωυσής Καρίπης, μετά επίσης από επιτυχείς γραπτές εξετάσεις, ως Επικεφαλής Επιθεωρητές (Lead Auditors) και Σύμβουλοι Ποιότητας από την TUV Academy το Διεθνές Σώμα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών (IRCA) της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι επικεφαλής των Ομάδων έχουν την ευθύνη για την παρακολούθηση  εφαρμογής των Συστημάτων Διοίκησης Ποιότητας και Περιβάλλοντος για τα οποία έχει δεσμευθεί να εφαρμόζει η Διοίκηση του Δήμου, ενώ παράλληλα είναι αρμόδιοι για την επέκτασή τους και την εφαρμογή νέων προτύπων Διοίκησης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της   πιστοποίησης των στελεχών του Δήμου δήλωσε:

« Ένα σημαντικό βήμα για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τον πολίτη ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Στην νέα εποχή, η αξιοποίηση όλων των σύγχρονων μέσων που προσφέρει η επιστήμη για τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προστασία του περιβάλλοντος είναι όχι μόνο αναγκαία, αλλά και επιβεβλημένη, προκειμένου να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία και βιώσιμη ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες μας.

Προχωράμε μπροστά, έχοντας ψηλά στις προτεραιότητές μας τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.»

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

Μαρούσι:Aβίωτο από την κίνηση με καθημερινό μποτιλιάρισμα

Στο Μαρούσι η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img