Στο 18ο δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη για την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη επισκέφτηκε μαζί με την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή, το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές για τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος στην Υγεία.

H υφυπουργός μοίρασε στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης ενημερωτικό τετράδιο με τίτλο « Μαθαίνω να μην Καπνίζω» και συνομίλησε μαζί τους, προτρέποντας τους να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και άσκηση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας, παρουσία του Θεόδωρος Αμπατζόγλου Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img