Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, 2025
17 C
Marousi

Συνάντηση Κώστα Ρώτα με το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών «Κρηταγενής Ζευς»

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, ο Κώστας Ρώτας και οι συνεργάτες του από το συνδυασμό «Είμαστε Μαρούσι», συνομίλησαν με το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών «Κρηταγενής Ζευς», έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του κ.Κωστή Σηφάκη και του Δ.Σ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα κι όπως δήλωσε ο επικεφαλής κ.Ρώτας :

«Η σχέση μου με την Κρήτη είναι πολύ στενή, ειδικότερα με το Ρέθυμνο, από όπου είναι κι ο Πρόεδρος κ. Σηφάκης, νιώθω όμως ιδιαίτερα τυχερός καθώς είναι και ο τόπος καταγωγής της γυναίκας μου».

Ο κ.Ρώτας αφού αναφέρθηκε στα γενικότερα προβλήματα που μαστίζουν την πόλη μας κι εξέφρασε τις θέσεις του συνδυασμού «Είμαστε Μαρούσι», επικεντρώθηκε στις ανάγκες του Συλλόγου Κρητών.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Δεν μπορούμε να αφήνουμε Συλλόγους, όπως είναι ο Σύλλογος Κρητών, με τόσο μεγάλο αριθμό μελών, και με τέτοια δραστηριότητα και παράδοση, χωρίς να του παρέχονται οι κατάλληλες εγκαταστάσεις, ώστε να του δίνεται η δυνατότητα να συνεχίζει τη λειτουργία του. Είναι ευθύνη του Δήμου και δεσμεύομαι ότι αυτό θα αλλάξει. Δεν νοείται να δίνονται δημοτικά ακίνητα για άλλου είδους δραστηριότητες, ξένες για το Μαρουσιώτη και να μη δίνονται στους κατοίκους που το δικαιούνται.»

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση όλων «να ανταμώσουμε σύντομα ξανά» και με την ευχή να αλλάξουν όλα σύντομα προς το καλύτερο για όλους τους Μαρουσιώτες.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δούκας Γεώργιος, Ζούπας Τάκης, Ιατρίδης Παναγιώτης, Κουλούντζος Χρήστος, Μόσχας Γιάννης και Νάτσης Θωμάς. Επίσης, παρών ήταν κι ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου «Κρηταγενής Ζευς», κ.Κανελλάκης Κώστας κι ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γιώργος Ιατρίδης

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ξεκινούν οι εγγραφές-μαθήματα Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, για το 2025 – 2026

EΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: 15 Οκτωβρίου 2025 ΕΓΓΡΑΦΕΣ: όλο το χρόνο   ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ...

Μαρούσι:Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ΕΛΤΑ Courier στην Κηφισίας (+video)

Τροχαίο ατύχημα με ένα αυτοκίνητο να καρφώνεται σε είσοδο...

Μαρούσι:Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών επί της Λ. Κηφισίας στις 16 -17/10

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2025,...

Χλιαρή συμμετοχή στο Δημόσιο Απολογισμό του Θ. Αμπατζόγλου

Το Μαρούσι δεν… συγκινήθηκε – και τα άδεια καθίσματα...

Μαρούσι:Επεισοδιακή καταδίωξη μέρα μεσημέρι

Σκηνές αστυνομικής ταινίας θυμίζουν τα όσα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img