Συνάντηση των Δημάρχων Αμαρουσίου και Ηρακλείου Αττικής για την εκκίνηση λειτουργίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος προκειμένου να εξετάσουν τα απαραίτητα βήματα για την έναρξη λειτουργίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού, του οποίου οι δύο Δήμοι αποτελούν τους βασικούς μετόχους με ίσα ποσοστά 50%.

Οι δύο Δήμαρχοι παρουσία τεχνικών συμβούλων και συνεργατών έθεσαν τον οδικό χάρτη ενεργειών και πάντα βάσει του καταστατικού του Αναπτυξιακού Οργανισμού, έτσι ώστε ο νέος φορέας να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό να προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες συστήνεται.

Τονίστηκε κατά τη συνάντηση πως ο Αναπτυξιακός Οργανισμός θα πρέπει να «μπει στη μάχη» με τις καλύτερες τεχνικές και επιστημονικές προδιαγραφές, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των Δήμων μετόχων του και επιπλέον να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά για να βρεθεί γρήγορα στις μελετητικές επιλογές των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Στις 17 και 18 Μαΐου 2026 ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Δωρεάν δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια και πανηγυρική παράσταση Καραγκιόζη με...

Μαρούσι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Σύσταση για αποφυγή προσέλευσης με ΙΧ στο ΟΑΚΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τίθεται σε...

Μαρούσι: Μπήκε στο λεωφορείο κρατώντας δύο λάμες και σκορπώντας τον τρόμο

Ο συλληφθείς κρατούσε δύο λάμες μήκους 18,5 και 17,5...

Μπαράζ ληστειών από ανήλικους σε μίνι μάρκετ στα βόρεια προάστια και Μαρούσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου και ενός 20χρονου προχώρησαν οι...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img