Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026
7.6 C
Marousi

Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα έψαλαν στο Δημαρχείο οι Σύλλογοι Ποντίων και Κρητών, η Φιλαρμονική του Δήμου και τα παιδιά της “Πρόσβασης”

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τους Συλλόγους Ποντίων και Κρητών, την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου καθώς και τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Πρόσβαση”  Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι οποίοι του προανήγγειλαν με μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Ο Δήμαρχος, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής, αντάλλαξε ευχές και δώρα με τους παριστάμενους, με την υπόσχεση πως η Διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται και το 2024, πάντα στο πλευρό όλων των συλλόγων της πόλης, στηρίζοντας και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μαρούσι, υπογράμμισε τις αναγκαίες...

Τραγωδία στο Μαρούσι-Νεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 25χρονου, τα ίχνη του οποίου...

Μαρούσι: Στο μουσείο του Γιάννη Τσαρούχη

Σαν σήμερα, πριν από 116 χρόνια (13 Ιανουαρίου 1910),...

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

Μαρούσι: Ξέφυγαν οι τιμές στο πάρκινγκ

Καθώς η πρωτεύουσα έχει υπερκορεστεί από τον πλεονάζοντα αριθμό...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img