Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025
12.2 C
Marousi

Θα λάμψει το άστρο του αντιδημάρχου Νικολαράκου;

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Νικολαράκος είναι παράλληλα ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών στο κέντρο της πόλης μας και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου.

Πρόσφατα με απόφαση δημάρχου ανανεώθηκε η θητεία του ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού και επί θεμάτων λειτουργίας των Μουσείων και λοιπών πολιτιστικών εγκαταστάσεων και της ανάδειξης αυτών. Παράλληλα θα έχει την αρμοδιότητα τέλεσης των πολιτικών γάμων.

Ο Νικολαράκος ως επιτυχημένος επαγγελματίας με απίστευτη ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις είναι αυτό που λέμε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Κατά το πρώτο διάστημα της θητείας του είδαμε θετικά δείγματα γραφής και αξιόλογες κινήσεις με κορωνίδα τη ριζική ανακαίνιση του δημοτικού κολυμβητηρίου, που αποτελεί έργο Νικολαράκου.

Αυτή τη χρονιά στον τομέα του πολιτισμού περιμένουμε περισσότερα, για να μπορέσει όμως να λάμψει το άστρο Νικολαράκου, θα πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από την πανδημία.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Πρόταση Στουρνάρα στην κυβέρνηση: Δώστε στους δήμους την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ

Την ιδέα της είσπραξης και διαχείρισης του ΕΝΦΙΑ από...

Μαρούσι: Τέλος ο Τακιανός , αναλαμβάνει ο Μπατής

Μαρούσι και Φώτης Τακιανός χώρισαν τους δρόμους τους μετά...

Μαρούσι: Παραιτήθηκε ο Γενικός Αρχηγός μετά τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό

Εξελίξεις στο «στατόπεδο» του Αμαρουσίου έφερε η βαριά εκτός...

Τριετής παράταση για τη μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι έως το 2028

Η παράταση οφείλεται στην εμπλοκή πολλών δημοσίων υπηρεσιών και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img