Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2025
30.1 C
Marousi

Θα λάμψει το άστρο του αντιδημάρχου Νικολαράκου;

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Νικολαράκος είναι παράλληλα ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών στο κέντρο της πόλης μας και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου.

Πρόσφατα με απόφαση δημάρχου ανανεώθηκε η θητεία του ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού και επί θεμάτων λειτουργίας των Μουσείων και λοιπών πολιτιστικών εγκαταστάσεων και της ανάδειξης αυτών. Παράλληλα θα έχει την αρμοδιότητα τέλεσης των πολιτικών γάμων.

Ο Νικολαράκος ως επιτυχημένος επαγγελματίας με απίστευτη ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις είναι αυτό που λέμε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Κατά το πρώτο διάστημα της θητείας του είδαμε θετικά δείγματα γραφής και αξιόλογες κινήσεις με κορωνίδα τη ριζική ανακαίνιση του δημοτικού κολυμβητηρίου, που αποτελεί έργο Νικολαράκου.

Αυτή τη χρονιά στον τομέα του πολιτισμού περιμένουμε περισσότερα, για να μπορέσει όμως να λάμψει το άστρο Νικολαράκου, θα πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από την πανδημία.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πρεμιέρα για το 26ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2025»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα...

Μαρούσι:Σπαθάρεια 2025 | 26ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, 1-6 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:30

Τα «Σπαθάρεια 2025», διοργανώνονται από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και 6...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα στο Ψαλίδι

Ο μεθεόρτιος Εσπερινός προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα...

Μαρούσι:5o στην ζήτηση για ενοικίαση κατοικίας

Παρά την κατά 7,6% αύξηση των ζητούμενων ενοικίων σε 11,2...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img