Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
8.1 C
Marousi

Τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας – Ανετράπη αυτοκίνητο στο ύψος του Αμαρουσίου

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, έχοντας ως αποτέλεσμα την ανατροπή ενός μπλε αυτοκινήτου στην άκρη του δρόμου.

Από το αυτοκίνητο βγήκε ένας ελαφρά τραυματίας ενώ ένα δεύτερο άτομο που ήταν μέσα στο όχημα βγήκε χωρίς γρατζουνιά.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ενώ το όχημα κινούταν στην Κηφισίας, ο οδηγός μάλλον αποφάσισε τελευταία στιγμή να μπει στον παράδρομο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει στο κράσπεδο και να ανατραπεί.

Τροχαίο ατύχημα

Μέσα σε δευτερόλεπτα κοντά στους δύο νεαρούς βρέθηκε γιατρός από παρακείμενο διαγνωστικό κέντρο ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν και δύο ασθενοφόρα.

Από το τροχαίο, προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε ακόμη ένα αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

 

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αυτοψία στην ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών στο Νέο Μαρούσι

Το κομβικό έργο, ολοκληρωμένης ανάπλασης του κεντρικού οδικού άξονα της...

Ανακοίνωση ΓΣΑ για επεισόδια Λαυρίου-΄΄Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;΄΄

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣΑ μετά τα θλιβερά επεισόδια που...

Ξύλο στον αγώνα μπάσκετ Λαύριο – Μαρούσι – Εφυγαν οι διαιτητές(+video)

Διέκοψαν τον αγώνα και αποχώρησαν οι διαιτητές. Κλειστά μπουκάλια...

Μαρούσi: Πρόγραμμα Απόκριες 2025

Tο Μαρούσι γιορτάζει την Αποκριά, με υπέροχα ψυχαγωγικά και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img