Σάββατο, 3 Μαΐου, 2025
24.2 C
Marousi

Βραβεύτηκε ο Άρης Βωβός για την προσφορά του στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά

Στην τελετή βράβευσης του ιστορικού Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Άρη Βωβού που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στο κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καθώς και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά. Λίγο πριν τον έναρξη του αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου και του Προμηθέα Πατρών, η οικογένεια του Αμαρουσίου τίμησε για την ανεκτίμητη προσφορά του, τον Άρη Βωβό.

Τον πρόεδρο, ο οποίος επί των ημερών του την περίοδο 1995-2010 συνέδεσε το όνομά του με την εκτόξευση της της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άρης Βωβός

Εις ένδειξη αναγνώρισης αλλά και του πνεύματος σύνδεσης του παρελθόντος με το μέλλον, τον Άρη Βωβό βράβευσαν:

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και μεγαλομέτοχος Δήμος Στασινόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Γεωργουσόπουλος και σε μια στιγμή έντονης συγκίνησης τρεις γενιές εκπροσώπων του Maroussi Club, των πιστών φιλάθλων του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς είχαν βρεθεί στις εξέδρες της “Χάλα Τορβάρ” την αξέχαστη βραδιά της κατάκτησης του κυπέλλου Σαπόρτα το2001.

Άρης Βωβός

Το παρών έδωσαν επίσης ιστορικά στελέχη που υπηρέτησαν την ομάδα από όλα τα πόστα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση ενός οράματος που ανέδειξε το Μαρούσι σε μια ομάδα υπόδειγμα, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Διαρρήκτης μπούκαρε σε μονοκατοικία, κάπνισε, ήπιε και ξέχασε τα εργαλεία του!

Διαρρήκτης μπήκε σε μονοκατοικία στο Μαρούσι, άρπαξε κοσμήματα, αλλά...

Μαρούσι:Γενική είσοδος 5 ευρώ με Κολοσσό το Σάββατο 3/5/25

Το Σάββατο (3/5. 17.00) η ομάδα μας δίνει τον...

Μαρούσι: Πανηγύρισε o Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου  τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 27...

Μαρούσι: Χαμός για ένα τσάμπα μπέργκερ – Έπεσε ξύλο και έκλεισαν δρόμοι

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από γνωστή αλυσίδα φαστφουντ –...

Μαρούσι: Εορτάζει σήμερα ο Ι.Ν. του Αγίου Θωμά

Το πετρόκτιστο εκκλησάκι αποτελεί ένα απο τα πιο ιστορικά...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img