Συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου

Με πλούσιο ρεπερτόριο γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου, στο κατάμεστο από φίλους της μουσικής Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μαζί με τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, μετέφερε η Πρόεδρος της Χορωδίας κα Πόπη Κάβουρα, σημειώνοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου στηρίζει και είναι αρωγός κάθε δράσης που προάγει τον πολιτισμό μας και προσφέρει δημιουργική, ψυχαγωγική διέξοδο στους πολίτες.

Οι χορωδοί με μαέστρο την κα Όλγα Αλεξοπούλου ερμήνευσαν τα τραγούδια:

“Ave Maria” J. Caccini, “A la Nanita nana” Ισπανικό παραδοσιακό, “Το Χτες” Ν. Ξανθούλη, Μ. Γραμματικάκη, “Κάπου, κάποιο χειμώνα” D. Newman, St. Flaherty, “Ενός λεπτού σιγή” Μ. Χατζιδάκι, Ντ. Χριστιανόπουλου, “Con te partiro”, Fr. Sartori, L. Quarantotto, Fr. Petterson.

Την επιμέλεια της συναυλίας είχε η μαέστρος Όλγα Αλεξοπούλου, σολίστ ήταν η Ρεβέκκα Αναστασιάδου και στο πιάνο ο Μανώλης Παπαγιάννης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img