Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026
11 C
Marousi

Σε διαρκή κινητοποίηση ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου για το φαινόμενο «Μήδεια»

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Εκτός από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας, συνδράμουν στις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των πυκνών χιονοπτώσεων, οι τεχνικές υπηρεσίες, τα εξωτερικά συνεργεία, οι δνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου. Προτεραιότητα, από την πρώτη στιγμή δόθηκε στην προσπελασιμότητα στο Mega” εμβολιαστικό Κέντρο της Helexpo καθώς και στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου και τους πεζόδρομους του Κέντρου της πόλης. Στη συνέχεια και παράλληλα, με συνεχείς ρίψεις πολλών τόνων αλατιού έγινε εφικτή η πρόσβαση όλων των κεντρικών δημοτικών δρόμων και ιδιαιτέρως εκείνων με μεγάλη κλίση καθώς και εκείνων με υπερτοπική χρήση. Επίσης αντιμετωπίστηκαν έκτακτα περιστατικά όπως πτώσεις δέντρων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαριστώντας τις υπηρεσίες του Δήμου σημειώνει την ανάγκη για συμμόρφωση των πολιτών στις κρατικές οδηγίες και την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων όσο κρατά η κακοκαιρία.​

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Επικίνδυνα πεζοδρόμια σε πολυσύχναστο κόμβο(+video)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στον κόμβο...

Μαρούσι: Πρόγραμμα Ι.Ν. Άγιου Ανδρέα Συγγρού- Ο μοναδικός ορθόδοξος ναός γοτθικού ρυθμού στην Ελλάδα

Ο Βαυαρός αρχιτέκτονας Ερνέστος Τσίλλερ σχεδίασε τη Βίλλα Συγγρού...

Μαρούσι: Βίντεο με φλεγόμενο αυτοκίνητο στη μέση της λεωφόρου Κηφισίας

Το βίντεο ξαφνιάζει, καθώς η λεωφόρος μοιάζει κενή, με...

Μαρούσι: Οδηγός χτύπησε ηλικιωμένο που είχε αγκαλιά την εγγονή του

Απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξε οδηγός στο Μαρούσι όταν χτύπησε έναν ηλικιωμένο,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img