Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025
13.2 C
Marousi

Φόρος τιμής στην 200η επέτειο της Επανάστασης του 1821 από το Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο

Ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος απέτισε φόρο τιμής στο μνημείο της πλατείας Ηρώων τιμώντας την 200η επέτειο της Επανάστασης του 1821.

 « Η Ελληνική Επανάσταση το 1821 δεν είναι απλώς το καταστατικό στοιχείο της ελληνικής ιστορίας. Συμπυκνώνει μια μακρόχρονη πορεία, όπου τα εθνικά ιδεώδη συνδυάζονται με τις ιδέες της ελευθερίας, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Εορτασμός, δεν σημαίνει πομπώδη λόγια για το κλέος των προγόνων και ενοχική αναμέτρηση με το ένδοξο παρελθόν αλλά ενσυναίσθηση για αγώνες και πράξεις ουσίας σήμερα και στο μέλλον.
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που ειδικά φέτος μάχονται με τις συνέπειες μιας πανδημίας. » δήλωσε ο κ Καραμέρος για την ημέρα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

Μαρούσι:Eορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού

Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού περιλαμβάνει...

Μαρούσι:Πτώση δέντρων-καταστράφηκαν αυτοκίνητα(+φωτός)

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Μαρούσι,...

Μαρούσι:Οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο!

Μια μικρή οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο στο Μαρούσι την Τρίτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img