Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
23.4 C
Marousi

Μαρούσι: Χειροπέδες σε 53χρονο αλλοδαπό που έκλεψε ηλεκτρονικές συσκευές από κατάστημα σε εμπορικό κέντρο

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσε στο Μαρούσι 53χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για κλοπές ηλεκτρονικών συσκευών από κατάστημα κατ’ εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, ο αλλοδαπός εισήλθε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών εντός εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Αμαρουσίου και προσποιούμενος τον πελάτη, προέβη στην κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν τον κατηγορούμενο καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 2 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 3 ζευγάρια ακουστικά χωρίς να διαθέτει τις απαραίτητες αποδείξεις αγοράς.

Ταυτοποιήθηκε και για άλλες τρεις κλοπές:

Μετά από περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως δράστης 3 κλοπών ηλεκτρονικών ειδών από καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img