Φαβορί σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ο Σάκης Ιωαννίδης

Μία διαφορετική προεκλογική εκστρατεία επέλεξε να κάνει ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης. Αντί των κλασικών προεκλογικών ομιλιών, έκανε 19 συγκεντρώσεις στους δήμους του Βόρειου Τομέα (πολλές από αυτές στο Μαρούσι) συναντώντας τους κατοίκους των περιοχών και συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματά τους.

Οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις  έδωσαν μία επιπλέον ώθηση στην υποψηφιότητά του, η οποία είχε τη μεγάλη στήριξη της νεολαίας με τον ίδιο να έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις η Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα θα πάρει 8 έδρες και ο Σάκης Ιωαννίδης θεωρείται από τα φαβορί να πάρει μία από τις 8 έδρες,  κάτι που προκύπτει και από την ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική που ανέπτυξε τον τελευταίο μήνα, μετά τις ευρωεκλογές ανεβάζοντας κατακόρυφα ρυθμούς.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img