Απεργίες στον Προαστιακό και τα τρένα Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Ιουνίου

Απεργιακές κινητοποιήσεις στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού της Αθήνας, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθούν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας τις ώρες 5:00 π.μ. – 8:00 π.μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.

Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια του Προαστιακού που δεν θα πραγματοποιηθούν. Επίσης, τις ώρες της απεργίας, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Η απεργία αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ και γίνεται με αφορμή την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ μέσω εξαγοράς της από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Στις 17 και 18 Μαΐου 2026 ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Δωρεάν δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια και πανηγυρική παράσταση Καραγκιόζη με...

Μαρούσι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Σύσταση για αποφυγή προσέλευσης με ΙΧ στο ΟΑΚΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τίθεται σε...

Μαρούσι: Μπήκε στο λεωφορείο κρατώντας δύο λάμες και σκορπώντας τον τρόμο

Ο συλληφθείς κρατούσε δύο λάμες μήκους 18,5 και 17,5...

Μπαράζ ληστειών από ανήλικους σε μίνι μάρκετ στα βόρεια προάστια και Μαρούσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου και ενός 20χρονου προχώρησαν οι...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img