Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.4 C
Marousi

Αρνητικός πρωταγωνιστής η πόλη μας σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ

Τη στιγμή που ο νέος Κώδικας Κυκλοφορίας απαγορεύει για λόγους ασφαλείας τον καφέ στο αυτοκίνητο για να μην είναι απασχολημένο το χέρι του οδηγού, υπάλληλος του δήμου Αμαρουσίου οδηγούσε τη μηχανή με το ένα χέρι αφού στο άλλο κρατούσε ηλεκτρικό πριόνι με κίνδυνο της δικής του σωματικής ακεραιότητας !

Αυτό το σίγουρα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε πρίν λίγες ημέρες  (26.09.2024) στο Μαρούσι. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη εν ώρα αιχμής.

Το συμβάν ανέδειξε σχετική καταγγελία στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Live You».

Στο βίντεο φαίνεται ένας δημοτικός υπάλληλος να οδηγεί σε κεντρικό δρόμο της πόλης κρατώντας με το ένα χέρι το τιμόνι και στο άλλο ένα αλυσοπρίονο!

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Συνεχίζεται το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων”

Με το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και...

Περιστέρι – Μαρούσι 81-86: Πήρε το διπλό αλλά οχι τη διαφορά

Την 4η του νίκη μετά από 14 στροφές στο...

Μαρούσι: Συνελήφθη 14χρονος που κυκλοφορούσε με μαχαίρι πεταλούδα και αεροβόλο πιστόλι – Άγνωστο αν ανήκει σε συμμορία

Στη σύλληψη ενός 14χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ...

Ημερίδα με θέμα: «Υγεία & Ευεξία στο Μαρούσι», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, σας...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img