fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΓΕΝΙΚΑ

Οι Κιθαριστές του Δήμου Αμαρουσίου και ο μαέστρος τους στο Μέγαρο Μουσικής!

Στις 21 και 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής από τους Κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τον μαέστρο τους έφορο -καθηγητή των τάξεων κιθάρας Ευάγγελο Μπουντούνη.  Στις πρόβες που γίνονται πυρετωδώς λίγες μέρες πριν, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης εκφράζοντας τον απεριόριστο θαυμασμό του. Εκεί βρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νικόλαος Πέππας, και η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου.

Ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε προσωπικά τον  Βαγγέλη Μπουντούνη, για την άψογη συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια και την σπουδαία συμβολή του στην ανέγερση της μουσικής παιδείας των δημοτών Αμαρουσίου. Τόνισε εκτός των άλλων:«Χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιά, νέους ανθρώπους που με καθοδηγητή τον άξιο τεχνίτη της μουσικής Βαγγέλη Μπουντούνη είναι έτοιμοι, για μία ακόμα φορά, με τη μουσική τους να κάνουν το Μαρούσι υπερήφανο. Βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στον υψηλό τούτο στόχο, θα είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής σε μία συναυλία, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 580 μουσικοί μαζί με τη μεγάλη Μαρία Φαραντούρη θα ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής».

Παίρνοντας το λόγο ύστερα ο κ. Μπουντούνης ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη όσο και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α κ. Πέππα, για το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα.

Αφορμώμενος από την παρουσία του στις πρόβες των Κιθαριστών ο Δήμαρχος θέλησε να παρακολουθήσει και την πρόβα της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 21 Απριλίου «200 κιθάρες» υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη ενώνουν την αγάπη και τις γνώσεις τους για την ελληνική μουσική και συντονίζονται με 6 νεανικές χορωδίες και σολίστ τη Μαρία Φαραντούρη, προκειμένου να ερμηνεύσουν έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών! Μια συναυλία που θυμίζει περισσότερο γιορτή της ελληνικής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής, έχοντας στο επίκεντρο τα τραγούδια του ξεχωριστού Μίκη Θεοδωράκη, αφιερωμένη σε έναν επίσης μεγάλο Έλληνα, τον Μάνο Χατζιδάκι.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρχικά ήταν προγραμματισμένη μία μόνο εμφάνιση αλλά εξαιτίας αυτόματης σχεδόν εξάντλησης των εισιτηρίων, έχει προγραμματιστεί και μία ακόμα την Κυριακή 22 Απριλίου.

 

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 8, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
11°C αραιές νεφώσεις
σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11 τετ01/12
-/11°C
αυξημένες νεφώσεις
13/9°C
αυξημένες νεφώσεις
12/8°C
βροχοπτώσεις μεγάλης έντασης
9/8°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
4/3°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στη σημερινή δημοτική ομάδα της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη διαδικτυακά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τις θέσεις της προεδρίας και της γραμματείας του δημοτικού...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...