Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΓΕΝΙΚΑ

Οι Κιθαριστές του Δήμου Αμαρουσίου και ο μαέστρος τους στο Μέγαρο Μουσικής!

Στις 21 και 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής από τους Κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τον μαέστρο τους έφορο -καθηγητή των τάξεων κιθάρας Ευάγγελο Μπουντούνη.  Στις πρόβες που γίνονται πυρετωδώς λίγες μέρες πριν, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης εκφράζοντας τον απεριόριστο θαυμασμό του. Εκεί βρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νικόλαος Πέππας, και η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου.

Ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε προσωπικά τον  Βαγγέλη Μπουντούνη, για την άψογη συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια και την σπουδαία συμβολή του στην ανέγερση της μουσικής παιδείας των δημοτών Αμαρουσίου. Τόνισε εκτός των άλλων:«Χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιά, νέους ανθρώπους που με καθοδηγητή τον άξιο τεχνίτη της μουσικής Βαγγέλη Μπουντούνη είναι έτοιμοι, για μία ακόμα φορά, με τη μουσική τους να κάνουν το Μαρούσι υπερήφανο. Βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στον υψηλό τούτο στόχο, θα είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής σε μία συναυλία, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 580 μουσικοί μαζί με τη μεγάλη Μαρία Φαραντούρη θα ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής».

Παίρνοντας το λόγο ύστερα ο κ. Μπουντούνης ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη όσο και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α κ. Πέππα, για το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα.

Αφορμώμενος από την παρουσία του στις πρόβες των Κιθαριστών ο Δήμαρχος θέλησε να παρακολουθήσει και την πρόβα της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 21 Απριλίου «200 κιθάρες» υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη ενώνουν την αγάπη και τις γνώσεις τους για την ελληνική μουσική και συντονίζονται με 6 νεανικές χορωδίες και σολίστ τη Μαρία Φαραντούρη, προκειμένου να ερμηνεύσουν έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών! Μια συναυλία που θυμίζει περισσότερο γιορτή της ελληνικής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής, έχοντας στο επίκεντρο τα τραγούδια του ξεχωριστού Μίκη Θεοδωράκη, αφιερωμένη σε έναν επίσης μεγάλο Έλληνα, τον Μάνο Χατζιδάκι.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρχικά ήταν προγραμματισμένη μία μόνο εμφάνιση αλλά εξαιτίας αυτόματης σχεδόν εξάντλησης των εισιτηρίων, έχει προγραμματιστεί και μία ακόμα την Κυριακή 22 Απριλίου.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και για συνολική διάρκεια τριών μηνών θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Κυπρίων Αγωνιστών...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 80χρονη στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου με το περιστατικό να παίρνει ιδιαίτερη διάσταση λόγω των προσωπικών αντικειμένων...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα διανοίξεων των οδών Λάρνακος και Μυκηνών στις περιοχές Σωρού και Αγίου Θωμά αντιστοίχως. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επέβλεψε...