Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΓΕΝΙΚΑ

Οι Κιθαριστές του Δήμου Αμαρουσίου και ο μαέστρος τους στο Μέγαρο Μουσικής!

Στις 21 και 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής από τους Κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τον μαέστρο τους έφορο -καθηγητή των τάξεων κιθάρας Ευάγγελο Μπουντούνη.  Στις πρόβες που γίνονται πυρετωδώς λίγες μέρες πριν, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης εκφράζοντας τον απεριόριστο θαυμασμό του. Εκεί βρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νικόλαος Πέππας, και η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου.

Ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε προσωπικά τον  Βαγγέλη Μπουντούνη, για την άψογη συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια και την σπουδαία συμβολή του στην ανέγερση της μουσικής παιδείας των δημοτών Αμαρουσίου. Τόνισε εκτός των άλλων:«Χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιά, νέους ανθρώπους που με καθοδηγητή τον άξιο τεχνίτη της μουσικής Βαγγέλη Μπουντούνη είναι έτοιμοι, για μία ακόμα φορά, με τη μουσική τους να κάνουν το Μαρούσι υπερήφανο. Βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στον υψηλό τούτο στόχο, θα είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής σε μία συναυλία, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 580 μουσικοί μαζί με τη μεγάλη Μαρία Φαραντούρη θα ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής».

Παίρνοντας το λόγο ύστερα ο κ. Μπουντούνης ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη όσο και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α κ. Πέππα, για το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα.

Αφορμώμενος από την παρουσία του στις πρόβες των Κιθαριστών ο Δήμαρχος θέλησε να παρακολουθήσει και την πρόβα της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 21 Απριλίου «200 κιθάρες» υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη ενώνουν την αγάπη και τις γνώσεις τους για την ελληνική μουσική και συντονίζονται με 6 νεανικές χορωδίες και σολίστ τη Μαρία Φαραντούρη, προκειμένου να ερμηνεύσουν έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών! Μια συναυλία που θυμίζει περισσότερο γιορτή της ελληνικής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής, έχοντας στο επίκεντρο τα τραγούδια του ξεχωριστού Μίκη Θεοδωράκη, αφιερωμένη σε έναν επίσης μεγάλο Έλληνα, τον Μάνο Χατζιδάκι.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρχικά ήταν προγραμματισμένη μία μόνο εμφάνιση αλλά εξαιτίας αυτόματης σχεδόν εξάντλησης των εισιτηρίων, έχει προγραμματιστεί και μία ακόμα την Κυριακή 22 Απριλίου.

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η 56χρονη Κατερίνα Μπάτσου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες, εντοπίστηκε, σύμφωνα με αναφορές. Η 56χρονη έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανήσυχοι οι συγγενείς μιας 56χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από το πρωινό της Παρασκευής 19 Μαΐου από το Μαρούσι όπου έμενε, την αναζητούν μέσω της εκπομπής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 40,79% (2.403.026 ψήφοι) σε ενσωμάτωση 99,59% (21.617 / 21.707 ΕΤ) στις χθεσινές εκλογές, έβαψε κυριολεκτικά τον χάρτη μπλε καθώς αυτή τη φορά,...