Πραγματοποιήθηκε η παράσταση του Θεάτρου Σκιών του Δήμου Αμαρουσίου «Το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο του Καραγκιόζη» στην αίθουσα ΤΟΛ στο κτίριο της Έκθεσης Κεραμεικής επί της Λ. Κηφισίας, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του λαϊκού ήρωα.
Η παράσταση έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου όπου τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος ο οποίος και μετέφερε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα στους μικρούς φίλους και τις οικογένειές τους.
Την εκδήλωση προλόγισε η Προϊσταμένη των Μουσείων Μένια Σπαθάρη, αναφέροντας λίγα λόγια για το έργο και τον αισιόδοξο Καραγκιόζη που τον ζηλεύουν τα καλικατζαράκια και προσπαθούν να του χαλάσουν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές.
Το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο του Καραγκιόζη είναι έργο του καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Νταγιάκου ενώ την παράσταση συνόδευσε η μουσική ορχήστρα με τον Κλέαρχο Κορκοβέλο στο Τσίμπαλο και το τραγούδι, τον Νίκο Μήλα στο Βιολί και ο τον Κλεάνθη Γλυνό στην κιθάρα.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν συμβολικά δώρα στα παιδιά που παρέπεμπαν στον Ήρωα Καραγκιόζη.
Οι εορταστικές δράσεις και τα φωτεινά θεάματα του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιούνται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού COVID-19. Ειδικά για την παράσταση Θεάτρου Σκιών που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό χώρο η είσοδος ήταν απαραίτητη με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενήλικες ενώ για τα παιδιά 4 έως 17 ετών η είσοδος πραγματοποιήθηκε με self test. Η χρήση μάσκας υποχρεωτική.
