Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΓΕΝΙΚΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

οννεδ αμαρουσιου

Κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικασιών ανάδειξης των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ και της συγκρότησης της τοπικής οργάνωσης Αμαρουσίου σε σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του ο νέος πρόεδρος, Παναγιώτης Μακροποδάρας, δήλωσε :

Είναι τιμή για μένα η εμπιστοσύνη και η στήριξη στην υποψηφιότητα μου για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου . Αναλαμβάνοντας την θέση ευθύνης του προέδρου θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της τοπικής μας οργάνωσης τόσο προς όφελος των νέων ανθρώπων αλλά πρωτίστως για την κοινωνία του Αμαρουσίου. Ολη η ομάδα της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου αποτελείται από πολύ αξιόλογα άτομα και νιώθω πολύ τυχερός που θα συνεργαστώ μαζί τους , τους ευχαριστώ και δημοσίως !
Η ΟΝΝΕΔ ήταν είναι και θα παραμείνει η πιο ενεργή νεολαία της πατρίδας μας πάντα πρωτοπόρα και δυνατή. Είναι τιμή και ευθύνη να αποτελείς μέρος της.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΔΑΡΑΣ

 

Το Βιογραφικό Παναγιώτη του Μακροποδάρα :

Γεννήθηκα στο Μαρούσι όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ο παππούς μου Παναγιώτης Μακροποδάρας είναι από τους πρώτους κατοίκους στην περιοχή που μένουμε από το 1965 και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή για το κοινωνικό και συγγραφικό του έργο ως ποιητής. Οι γονείς μου μεγάλωσαν και οι δύο στο Μαρούσι, ο πατέρας μου Τάσος στην περιοχή του Παραδείσου και η μητέρα μου Κατερίνα Μανούσου στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου.

Έχω σπουδάσει στην ΑΣΠΑΙΤΕ στο τμήμα εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έχω αποκτήσει τόσο παιδαγωγική επάρκεια όσο και την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Επίσης έχω πιστοποιηθεί ως τεχνικός δικτύων και υπολογιστών από επίσημο κρατικό φορέα . Παράλληλα έχω συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και προγράμματα σπουδών αναφορικά με πράσινη ενέργεια και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Εργάζομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους ιατρικούς συλλόγους της χώρας ως διοικητικό προσωπικό τα τελευταία τρία χρόνια. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός Τ.Ε σε σχολική μονάδα αλλά και ως καθηγητής εργαστηρίου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Επίσης έχω εργαστεί ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε μεγάλες εταιρίες ηλεκτρολογικού υλικού και βιομηχανικού εξοπλισμού.

Η πρώτη ενασχόληση μου με τον συνδικαλισμό έρχεται από τα φοιτητικά μου χρόνια από τη ΔΑΠ ΑΣΠΑΙΤΕ και εν συνεχεία με την ΟΝΝΕΔ. Στο παρελθόν έχω συμμετάσχει στις γραμματείες τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ όπως επίσης ήμουν υποψήφιος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Αμαρουσίου. Τα τελευταία δύο χρόνια αποτελώ μέρος του Forum Νέων Αμαρουσίου και δραστηριοποιούμαι κοινωνικά στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου.

Ασχολούμαι ενεργά με τον εθελοντισμό τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και ως εθελοντής διασώστης. Επίσης έχω συμμετάσχει σε προγράμματα του erasmus+ ως youth worker στα πλαίσια δημιουργίας ατύπων ομάδων νέων και youth exchange. Παράλληλα έχω δίπλωμα ναυαγοσωστικής και πιστοποίηση Fitness Instructor, καθώς στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να γυμνάζομαι και να αθλούμαι.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Επτά κινηματογραφικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα παιδιά των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου και των αντίστοιχων τμημάτων του Δήμου Βριλησσίων στο τουρνουά μπάσκετ που...