Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026
9.9 C
Marousi

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε κατά την καθιερωμένη πρακτική ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με σκοπό να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την ενίσχυση των ευπαθών συμπολιτών μας.

Τα είδη που προσφέρθηκαν από τα μέλη του συλλόγου παρέδωσε συμβολικά στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Υποδεχόμενη το Δήμαρχο, η κα Τσουκλείδου διατύπωσε τη σταθερή βούληση του Συλλόγου να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών συμπολιτών μας με δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης, στηρίζοντας παράλληλα το σημαντικό κοινωνικό έργο της Διοίκησης του Δήμου για την ανακούφιση των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου εξήρε την πολύπλευρη και πάγια προσφορά του Συλλόγου με πρωτοβουλίες συμπαράστασης και αλληλεγγύης που επί σειρά ετών σταθερά αναλαμβάνει για τους αδύναμους συμπολίτες μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Ημέρες.

«Ο Δήμος σε αγαστή συνεργασία με τους συλλόγους, τους φορείς και τους απλούς πολίτες βρίσκεται με αγάπη και αλληλεγγύη στο πλευρό όσων χρειάζονται τη φροντίδα μας, προσφέροντας απλόχερα τη στήριξή του και συμβάλλοντας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής», σημείωσε ο κ. Αμπατζόγλου.

Στην κοινωνική δράση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη και η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΑ κα Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Τοιχίο στήριξης πεζοδρομίου έτοιμο να πέσει δίπλα σε σχολείο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού mega και συγκεκριμένα...

Μαρούσι: Επικίνδυνα πεζοδρόμια σε πολυσύχναστο κόμβο(+video)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στον κόμβο...

Μαρούσι: Πρόγραμμα Ι.Ν. Άγιου Ανδρέα Συγγρού- Ο μοναδικός ορθόδοξος ναός γοτθικού ρυθμού στην Ελλάδα

Ο Βαυαρός αρχιτέκτονας Ερνέστος Τσίλλερ σχεδίασε τη Βίλλα Συγγρού...

Μαρούσι: Βίντεο με φλεγόμενο αυτοκίνητο στη μέση της λεωφόρου Κηφισίας

Το βίντεο ξαφνιάζει, καθώς η λεωφόρος μοιάζει κενή, με...

Μαρούσι: Οδηγός χτύπησε ηλικιωμένο που είχε αγκαλιά την εγγονή του

Απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξε οδηγός στο Μαρούσι όταν χτύπησε έναν ηλικιωμένο,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img