Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
31.6 C
Marousi

Δημοπρατείται το έργο διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς από την Περιφέρεια Αττικής

Σε πορεία δημοπράτησης βρίσκεται το μεγάλο έργο διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς από την Περιφέρεια Αττικής, σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την παρέμβαση του για το θέμα στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.

Ο Δήμαρχος τόνισε τις καθοριστικής σημασίας ενέργειες του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά προκειμένου το έργο να λάβει το πράσινο φως της ένταξης χρηματοδότησης.

Υπενθυμίζεται πως η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται στα 27. 057.700 ευρώ και αφορά έργα διευθέτησης στο ρέμα Σαπφούς, που καλύπτουν τα όρια των Δήμων Αμαρουσίου και Κηφισιάς έως την είσοδο στον αγωγό διέλευσης της Αττικής Οδού.

Η σχετική πράξη ένταξης εκδόθηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε ακόμη την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη για την προσήλωσή της στο σημαντικό αυτό θέμα πολιτικής προστασίας για τα Βόρεια Προάστια, προαναγγέλλοντας παράλληλα και τη συνάντησή του με τον κ. Χαρδαλιά προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της δημοπράτησης και της εξέλιξης του έργου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img