Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
24 C
Marousi

Δήμος Αμαρουσίου: Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές των ευπαθών οικογενειών

Εκδήλωση ενδιαφέροντος από 29/08/2023 – 15/09/2023    

Θ. Αμπατζόγλου: Συνεχίζουμε ενωμένοι για να πάμε το Μαρούσι ακόμη πιο ψηλά, πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Ο Δήμος Αμαρουσίου υλοποιεί και φέτος, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, με την πολύτιμη εθελοντική συνεργασία και προσφορά των ιδιοκτητών των φροντιστηρίων της πόλης του Αμαρουσίου.

Μέσω του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου παρέχεται η δυνατότητα στους μαθητές ευπαθών οικογενειών της πόλης, να ενταχθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, συμμετέχοντας κατ’ αυτόν το τρόπο ισότιμα στη νέα σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξάρει το έργο και τη πολυετή συνεισφορά των ιδιοκτητών φροντιστηρίων στην ισότιμη εκπαίδευση της νέας γενιάς σε δομές και υπηρεσίες, καθώς, όπως σημειώνει, «με τη στάση τους αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο του Δήμου Αμαρουσίου στην έμπρακτη στήριξη της Μαρουσιώτικης οικογένειας. Συνεχίζουμε ενωμένοι για να πάμε το Μαρούσι ακόμη πιο ψηλά, πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.»

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υπό την επίβλεψη του Πρόεδρου κου Πέτρου Κόνιαρη.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται θα μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης, Παλαιολόγου 9 – 2ος όροφος, προκειμένου να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, κατόπιν ραντεβού από την Τρίτη  29/08/2023 έως Παρασκευή 15/09/2023 και ώρες 09.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 2031920 – 213 20231922

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

  1. Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα-κηδεμόνα
  2. Λογαριασμό ΔΕΚΟ
  3. Τελευταίο εκκαθαριστικό έτους 2023 (οικονομικό 2022)
  4. Αντίγραφο πρόσφατης οικογενειακής κατάστασης
  5. Απόφαση τυχόν αναπηρίας μέλους της οικογένειας
  6. Κάρτα τυχόν ανεργίας της οικογένειας
  7. Οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο που πιστοποιεί την κατάταξη της αιτούσας οικογένειας σε ευάλωτη θέση
  8. Οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο που η υπηρεσία κρίνει απαραίτητο για προσκόμιση.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img